Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

2. paastopäivä putkeen

Mukana myös eilisen ja tämän päivän ruokailuni kuvin.
Tiistain ruoat.

Tämän päivän ruokailuni olivat tällaiset:
Appelsiini 1 kpl 100 g x 1 = 45 kcal
Rasvaton maito 3 dl x 1 = 99 kcal
Kananmunan valkuainen  x 3 = 45 kcal
Leipä 70 kcal
Paprika  = 50 kcal
Tomaatti 150g = 30 kcal
Tonnikala 1 purkki vedessä 150 g x 1 = 170 kcal
Purukumit 2 kcal/kpl x2

Yht. 513 kcal

Klo 15.00 söin appelsiinin, munan valkuaisen ja purukumin.

Klo 18.30 söin loput ruoat listalta. Aika paljolta se tuntui. Olenkohan laskeskellut näitä väärin vai alkaako tässä vain tottua vähemmälle ruoalle, mutta pienempikin määrä olisi riittänyt vallan hyvin.

Tämä parin päivän putkeen kokeilu on osoittanut sen, että jatkossakin varmaan olisi parasta, jos pystyisi pitämään nämä päivät peräkkäin. Aina se vain ei onnistu. Tämä toinen päivä nimittäin on sujunut paljon helpommin ja ennen iltasyöntiä tuntui siltä, että olisin voinut olla vaikka seuraavaan päivään syömättä. Täytyihän se kuitenkin syödä kun olin niin hienot ruoat jo suunnitellut ja laittanut valmiiksi.

Muita hyviä vinkkejä itselleni:
  • Leivän päälle munaa ja tomaattia on hyvää. Ilman tomaattia on melko kuivaa.
  • Jatkossa olisi hyvä keksiä aina joku lämmin ruoka. Jos syö vain kerran päivässä, niin sen haluaisi olevan lämmintä. Siksi olenkin aina paahtanut nuo leivät, niin ainakin ne ovat kuumia.
  • Minulle paras tapa lienee se, että söisin kerralla kaikki päivän jutut.
  • Jos jaan päivän ruoat kahteen osaan, niin varmaankin olisi parempaa syödä isommin joskus klo 11.00-17.00 välillä ja sitten säästää jotain pientä illalle.
  • Silloin kun paastopäivät ovat peräkkäin, niin ensimmäisenä päivänä kannattaa keskittyä enemmän siihen, että saisi isoja annoksia aineista, joissa ei niin paljon kaloreita. Toisena päivänä helpommin menisivät ne pienemmät annokset kaloripitoisemmista raaka-aineista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti