Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Edistystä tankotanssissaOtsikkoon voisi kenties lisätä kysymysmerkin. Välillä kun tuntuu olevan parempia päiviä ja välillä huonompia. Tänään liikkeet sujuivat keskimääräistä paremmin ja peruspidot keskimääräistä huonommin. Se pito, josta aiemmin olin saanut ahaa-elämyksen tehtiin nyt hiukan erilaisena ja vaikeampana versiona, mutta sekin sujui silti jotenkuten. En siinä kauaa pysynyt, eikä se kovin kauniilta näyttänyt, mutta edistystä silti.

Vaivaakohan minua yleisemminkin joku kestävyyden puute vai tänään vain. Aina kun teimme jonkun liikkeen ensimmäistä kertaa, niin se sujui parhaiten ja sitten mitä enemmän harjoittelin, niin tuntuu, että rupesi menemään vain huonommin. Esimerkiksi päivän ensimmäinen merenneito tuntui (ainakin minun pääni sisällä) lähes täydelliseltä. Aika hyvin ne muutkin silti sujuivat. Ainakin ne, joita tein oikealla puolella. Jostain syystä tänään vasemmalla puolella kaikki tuntui haastavammalta, vaikka ihan ensimmäisellä kerralla osasin suurimman osan jutuista paremmin juuri vasemmalla puolella.

Palomies taisi olla minulla aivan uusi juttu, mutta tuntui kuin se olisi sujunut niin hyvin, että aivan niinkuin olisin tehnyt sitä ennenkin. Ehkä olen ollut entisessä elämässäni palomies?

Mieli oli koko tunnin ajan hyvä, enkä turhautunut kertaakaan, vaikkei aina sujunutkaan ihan täydellisesti. Tunnin jälkeen jäin kyselemään millaisia alkeet 2:n tunnin ovat ja miten hyvin pitää osata nämä alkeet 1:n jutut, joissa pelkästään tähän mennessä olen käynyt. Ohjaajan mielestä voin jo aivan hyvin siirtyä niihin tunteihin ja kuulema osaan nämä ensimmäiset alkeet jo hyvin. Eli nyt täytyy katsoa kalenterista tunnit ja niille menot uudelleen.

Vähän kyllä jännittää. Ei ne kovin paljon vaikeampia tunteja mitenkään voi olla tai sitten ohjaaja ei kunnolla edes katsonut mitä meikäläinen puuhasi ja varmuuden vuoksi vain sanoi, että osaan jo ihan hyvin. Tai sitten tämä on niitä harvoja asioita, joita osaan oikeasti paljon paremmin ja itse vain luulen, etten osaa niin hyvin. Yleensä taidan luulla, että asiat sujuvat minulta paremmin kuin oikeasti osaankaan.

Tuskin maltan odottaa, että pääsen testaamaan seuraavaa tuntia. Toivottavasti pääsen sille jo tällä viikolla.

LISÄYS: Huomaa kysely tuossa oikealla ------------------>
62 päivää aikaa vastata ja vaikuttaa.

2 kommenttia:

 1. Toi sun tankotanssi harrastus kyllä kuulostaa tosi kivalle! Vois melkein lukea lisääkin siittä! :)
  Itellä ei kyllä kantti kestäis, ja mun hermo varmaan menis pissiksiin siellä! xD

  Zemppiä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa se onkin. :)
   Huolettaa vaan, että jääkö se kohta pitkälle tauolle tai kokonaan pois, kun normaalihinnoilla ei oikein ole varaa tuohon. :/ Kunhan olen nämä käyntikerrat käyttänyt pitää ruveta taas tarkkailemaan mahdollisia tarjouksia tai "irtotuntien" sijaan kursseja.

   Ei ole onneksi pissiksilläkään varaa tuohon harrastukseen... ;)

   Kiitän zempistä ja kommentista!

   Poista