Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Englannin mahtavat sapuskat!

Superfood Salad
Englannin reissulta on palattu hengissä ja kaikenlaista siellä sattui ja tapahtui. Päivitänkin nyt tapahtumia teema kerrallaan aloittaen ruokailuista. Tässä näitä mahtavia herkkuja, joita nautin viikonlopun aikana.

Ensimmäisenä päivänä nautin Superfood-salaatin. Se sisälsi parsakaalia, seesamin siemeniä, quinoaa, joitain ituja ja fetaa. Oli herkullista. Pitää kokeilla joskus kotonakin. Juomaksi maukas Hobgoblin-olut. Mitenkäs tämä syöpöttelyreissu näkyi painossa? No, painoin reissun jälkeen 2,2kg vähemmän kuin ennen reissua. Englantilainen ruoka on siis hyvää laihdutusruokaa! ;D

Alkukeitto, joka maistui laihalta hernekeitolta.

Yorkshire Pudding ja sienipastaa.

Muut saivat jälkiruoaksi hyvän näköisen vadelmajuustokakun. Me kasvissyöjät saimme vielä paremman näköisen ja herkullisen suklaakakun. NAMI!

Epämääräinen leipätarjoilu ITV:n studiolla.

Edellinen ruokailu piti suorittaa ilman ruokailuvälineitä ja tällä meinasi olla niitä jo liiankin kanssa.
Alkupalaksi siis tällainen hässäkkä.

Pääruoaksi tällainen kastikkeeseen hukutettu ruoka-annos.

Jälkiruoaksi kokoelma vähän kaikkea.

Taas paljon ruokailuvälineitä ja alkuruokana tomaattikeitto. Heti käytettävien astioiden lisäksi pöydällä oli odottamassa jokaiselle lahjaksi tuollainen Emmerdalen 40-vuotissynttärimuki.

Kalaa ja muuta. Perunat jäivät syömättä kun olivat niin kovia. Englantilainen tapa vai epäonnistunutta kokkausta?


Kakkuja...

...ja lisää kakkuja. Itse maistoin vain niitä, jotka näyttivät suklaisilta.

VIHDOINKIN sitä fish&chipsiä!


Aamupalahedelmiä
Aamupalajuustoja

Aamupalakokoelma

Sienimunakas


Lähtöpäivän päivällinen ja vihdoinkin sitä kahvia. Tai siis tarkemmin sanottuna lattea.

Viimeinen iltapala.

9 kommenttia:

  1. mua nauratti, kun minäkin painoin vähemmän kuin ennen reissua! Pitäskö vaan jatkaa samaan malliin, paskaakos tässä mitään kaloreita laskemaan;) t. Elina R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, olutta ja sipsejä vaan joka päivä! :D
      Plus liikunnaksi matkalaukkujen ja rinkkojen kanssa ravaamista.

      Poista
  2. Voi hitsi mitä herkkuja! Soosoo! Ois pitänyt maistaa kaikkia kakkuja eikä vaan suklaisia!

    Kai muistat Pretty Womanista sen verran, että ruokailuvälineet otetaan käyttöön ulkoreunalta päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksanu syyä loppuun annostani ees vaikka otin niistä suklaisistakin valmiiksi leikatuista paloista vaan puolikkaat. :D

      Tietysti muistin. Eikös siitä leffasta kaikki elämänohjeet voi ottaa muutenkin? :P
      Ihan hyvin siis osasin. :=

      Poista
    2. Suosittelen näitä reissuja kaikille jo ihan jo pelkän ruoankin takia! Viis siitä muusta ohjelmasta, mutta ruoka on hyvää! :P

      Poista
  3. Oioioi, tuli taas niin ikävä Englantiin! Esimerkiksi noita ihania kakkujälkkäreitä maistelemaan :) Mahtavaa, että joku uskaltaa tykätä englantilaisesta ruoasta! Itse olen aivan fani.

    Erjan kuvasta muuten todella hyvin näkyy, ettei Yorkshire Pudding voi mitenkään olla Yorkshiren vanukas. Eikös vanukas ole jotain valuvampaa? Annosvuoassa paistettu pannukakkuhan se on!

    Missäs tuota kalaa ja perunaa syötiin? Oikeaoppista hernemuhennostakin näkyi olevan lautasella. (paksua lihatonta hernesoppaa siis)

    Odotan malttamattomana seuraavaa koostetta! Ja veikkailen aihetta... Kengät? Kaula-aukot? Lavasteet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi silti saanut vähän paksumpaa olla. Tuo oli aika vetelää hernemuhennosta, ennemminkin hernekastiketta. Kuvasta ei varmaan niin hyvin näy.
      The Midland hotellissa söin tuon annoksen. Vähän liiankin hieno oli se ravintolan puoli, josta tuon tilasin. Tavallisempikin pubimuonaversio tuosta olisi kelvannut minulle vallan mainiosti. Hyvää oli, jokatapauksessa! :)
      (Enempää en tuosta hotellista vielä kerro, kun en oo ihan varma teenkö siitä vielä erikseen jonkun päivityksen...)
      Hyviä arvauksia ja aiheita kyllä. :)

      Poista
  4. Näkyyhän tuon hernemuhennoksen vetelyys kuvastakin. Ja mitä oli tuo toinen pöperö? Oikeassa annoksessa on vain reilusti perunaa ja kalaa sekä hernemuhennosta. Ei muuta. Mausteena suola ja viinietikka.

    Mielenkiintoista olisi lukea tuosta Bradfordin hotellista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En enää oikein muista tai ees tiiä mitä se toinen pöperö oli. Hyvää joka tapauksessa. Ja huvittaahan tässä vähän se, että hinta oli varmaan kaksinkertainen ja annos vain puolet koosta siitä, jos olisi mennyt johonkin pubiin syömään. Ainakin mitä katseli aiemmin joidenkin muiden tilauksia kun itse nautin vain salaatin.

      Poista