Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 7. maaliskuuta 2013

Vätystyäääääh....

Jos joku on viime aikoina kaipaillut tänne enemmän tekstejä tai on muutenkin ihmetellyt, että onpa hiljaista, niin pahoitteluni.

Työssäoppimisjakso vie minulta kaiken energian, järjen ja... äh... se karkasi mielestä.

Eihän tässä ole enää mitään järkeä!

En tiedä mikä sitten eniten väsyttää vai vain tämä yhdistelmä, että yli kahdeksan tunnin päiviä tähän aikaan vuodesta ja vielä päivän virkeimpään aikaan. Aina siinä vaiheessa kun pääsen kotiin onkin jo se kellonaika, että minusta ei ole enää mihinkään.. Pari vuotta sittenhän tein kahdeksan tunnin päiviä aamuyöstä ja puolen tunnin pyöräilymatkan päässä ja silti olin ihan kohtalaisen pirteä ja jaksoin treenatakin. Tein välillä jopa kuuden päivän viikkoja ja ihan hyvin järki säilyi.

Nyt ei vaan jaksa mtääänhh...

Edes krjottaa tätä lppuun kunnlla.... ZzzZZzzzZZz...


Mielestäni työpäivä, vaatteiden vaihto ja työmatka saisivat kestää yhteensä korkeintaan sen 8 tuntia.

Palataan järkeviin ja mukaviin asioihin sitten kun olen taas järjissäni.

(En jaksa edes laittaa tähän mitään aiheeseen sopivaa kuvaa. Kuvitelkaa vain minut hyytelönä lattialla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti