Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Pikaisesti vain kirjoitan, että reissua ja sairastelua on tässä ollut ja vieläkin sairastan, niin en oikein jaksa keskittyä mihinkään. En edes siihen, että tänne kirjoittaisin, vaikka mielessäni on ollut miljoonia eri asioita, joista voisin kirjoittaa. Varoitan jo nyt siitä, että kohta lähden kahdeksi viikoksi kokonaan pois kotoani, joten tuskin sinä aikana kirjoittelen mitään tänne. Toivottavasti lukijat eivät kuitenkaan suutu ja lähde lätkimään täältä. Lyhyesti kuitenkin jotain niistä viimeaikojen jutuista ja asioista:

Vappuna grillasimme paljon kaikenlaista. Minäkin sain
jopa soijanakkeja.
Euroviisut: mitäs minä sanoin.
Euroviisujen kunniaksi tein perhoskakun.

Painoasiat: harvinaisen alhainen paino. Tällaisia lukemia en ole nähnyt varmaankaan vuoden 2005 jälkeen. Eipä tässä kyllä muutamaan päivään ole pystynyt syömäänkään mitään kunnolla. Ehkä paino nousee takaisin heti parin terveen päivän jälkeen.

Ilmapesistä kuvan vuoksi, kun peli oli
liian hektinen kuvaamiselle.
Liikuntaa: sairaana en ole päässyt tekemään mitään. Ennen sairastamista kokeilin pesistä pitkästä aikaa moneen vuoteen. Siitä se tautiputki sitten varmaan lähtikin? Vieläkin sattuu sääreen, johon osui täysiä lyöty pallo. Tätä lajia en ollutkana pelannut sitten peruskouluaikojen. Hauskaa oli, mutta hyvin pian mieleeni muistui sekin miksen peruskouluaikoina tästä pitänyt. Liikaa omituisia sääntöjä, eikä koskaan tiedä milloin saa tai kannattaa juosta ja minne pallo pitäisi heittää. Pääasia kuitenkin, että mukavaa oli.

Viikonloppuna ostin uuden tankotanssituntikortin. Taas kymmenelle kerralle. Kunhan tästä paranisi, niin pääsisi taas tankoilemaan. Toivottavasti tuo pesisvamma ei haittaa menoa.

Reissut: oltiin kylpylähotellilomalla.

Sitten jotain aivan muuta. Lauantaina olin Kuntoportilla kuvauksissa ja vaikka nuutunut olo olikin, niin hauskaa oli. Kampauksesta jo hiukan esimakua tuossa alhaalla. Tarkemmin itse siitä asiasta sitten vasta myöhemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti