Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ensimmäisen vuoden viimeinen koulupäivä

Tomera emäntä
Ensimmäistä kertaa vuosikausiin pääsin kevätjuhliin ja hoilaamaan suvivirttä. Sanat vain vietiin minulta pois sen jälkeen kun olin vetänyt niistä omia hiukan saatanallisimpia versioitani. Loppuja en sitten muistanut pätkääkään ja piti odottaa, että laulu loppui.

Mitenkäs muuten päivä sujui?

No, päivähän oli todella rankka. Aloitimme kakkukahveilla. Sitten pelasimme Trivial Pursuittia, jonka jälkeen menimme syömään. Jälkiruoaksi oli jäätelöt.

Kakkukahvit työsalilla
Viimeistä kertaa käytävähengailua
tällä kokoonpanolla.
Itse juhlapaikka oli toisella koululla ja jouduimme matkaamaan sinne. Noin kilometrin matkaan oli onneksi varattu aikaa yli tunti, joten pysähdyimme matkalla syömään itsetekemää jäätelöämme.

Juhlapaikalla puheiden ja näytelmän jälkeen saimme pientä naposteltavaa, mm. vuohenjuustopatonkia, jotain liharullia (Missä oli kasviversio?! Kysynpähän vaan!), rypäleitä, vesimelonia, vaahtokarkkeja ja simaa.

Sillä sekunnilla kun loma alkoi, niin  aurinko meni pilveen ja taivaalta rupesi tiputtelemaan jotain märkää. Kuivana silti pääsin tänne kotiin asti. Olenkin tässä ihmetellyt, etten muista KOSKAAN olleen näin pitkään aurinkoista ja lämmintä, saatika sitten toukokuussa. Parhaimpinakin kesinä (, joillaista ei ole ollut aikoihin) on ollut sateinen tai kylmä päivä vähintään kerran viikossa. Tätäkö se ilmastonmuutos sitten on?

Hiukan haikea mieli tässä on ollut. Ensi vuonna onkin sitten eri luokat suuntautumisesta riippuen ja muutenkin osalla on vähän omia polkuja, mm. minulla. Ehkä käyn vapaapäivinäni ihan huvikseen koululla, jotta pääsen vaihtamaan kuulumisia tulevien leipureiden kanssa.

Taivallus juhlapaikalle.
Tyttöset jäätelöiden kimpussa.
Hyvää kesää kaikille lukijoille, oli teillä sitten lomaa tai ei! Muistakaa nauttia elämästä!

(Lähden tästä parin viikon lastenhoitoreissulle, mutta ajastan tänne muutamia kirjoituksia, jottei teille tule liian ikävä minua. Hyvinkin voi siis olla, että poissaollessani tänne tuleekin enemmän kirjoituksia ja sitten kun tulen taas kotiin, niin en kirjoita tänne mitään, hupsista.)

Viimeiset tarjoilut.
(Luokkalaisille vielä tiedoksi: lähettelen noita kuvia sitten kun tulen takaisin kotiin. Tämä lupaamani blogikirjoitusten tekokin meni vahingossa tänne viimeiselle aamulle, kun olen kotonta hupsista...)

Tuliko tästä nyt vähän sekava tämän näiden kuvien asettelun myötä? Tuli vaan vähän kiire näiden lisäilyn kanssa, niin ei näitä ehdi nyt ajatella sen paremmin.

3 kommenttia:

 1. onnea valmistuneelle!

  mä en taas muista yhtäkään koulujenloppumispäivää etteikö olisi tirahtanut vettä välillä vaikka aurinkoista onkin. niin ja aina on tuullut! ite valmistuin jo 17.pv, ja sen jälkeen ei ainakaan täälläpäin ole muuta ollutkaan kuin aurinkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jo etukäteen! Vielähän siis pieni loppurutistus on edessä. Ensivuonna vain ei olla enää samalla kokoonpanolla koulussa. Harmillista.

   Poista
  2. Niin ja ONNITTELUT sinullekin valmistumisesta! :)

   Poista