Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kirpputorilöytöjä

Ristiriitaiset tunteet. Pitikin mennä käväisemään kirpputorilla. Tottakai sinne meni paljon rahaa. Toisaalta enpä ole todella pitkään aikaan käynyt, niin kai sitä voi välillä käydäkin. Tuli kuitenkin aika ihania löytöjä tehtyä ja uskon oikeasti käyttäväni noita vaatteita. Jos oikein muistan, niin en ole tänä vuonna (ehkä jopa yli vuoteen?) ostanut itselleni mitään muita vaatteita kuin treenivaatteita. Joten, kenties saan synninpäästön?

JEEE!
Täytyy toivoa, että tänä kesänä tulisi edes muutamampi viileämpikin päivä, niin voisin käyttää uutta mekkoani ja noita paitoja. Tai sitten toivon, että syksy on niin lämmin, että tarkenen noilla.

Mahtava löytö oli myös nuo That '70s Show -boksit. Neljä viimeistä kautta minulta puuttuikin ja sain nuo neljällä eurolla kappale. Toivottavasti toimivat. Nyt vain ensimmäiset neljä minulla ovat ilman suomenkielistä tekstiä ja viimeiset neljä suomenkielisellä tekstillä. Vaan jospa en sen takia yöuniani menettäisi.Pahoittelut sumeudesta. Kiireessä itse leikin kameran ajastuksilla yms. kun ei ollut ketään, joka olisi kuvan ottanut minusta.

Kuosi mekossa on tällainen. Ei oikein tuosta toisesta kuvasta näe.

2 kommenttia:

 1. Jyväskylänkö kirpparilta löysit? AIVAN mahtava stormtroopperi-paita! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, JKL:stä. Siitä yhestä, joka on siellä aika keskustassa ja ihmisillä on siellä omat pöydät.
   Sieltä löytää usein kaikenlaista hienoa, mutta myöskin aina kaikkea karmaisevan ylihinnoteltua. Tällä kertaa nämä löytyivät onneksi ihan kohtuulliseen hintaan.

   Poista