Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lopullinen paastoprojektin raportointi näin jälkikäteen.

Alkuperäiset päätössanat paastoprojektin loppumisesta voit lukea aiemmasta tekstistäni, johon pääset tästä klikkaamalla.

Kaikki paastopäivitykset löytyvät kun klikkaat tunnistetta: "paasto".

Halusin tähän loppuun vielä sanoa muutaman sanasen siitä miten kävi ihan virallisen viimeisen päivän jälkeen ja mitä kuuluu nyt.

Sitten kun tein sen lopullisen punnituksen, kun viimeinenkin virallinen projektipäivä oli mennyt ohi, niin sain taas erilaisia tuloksia. Takana oli siis paastopäivän jälkeen vielä yksi normaalipäivä ja sitten tuli punnituspäivä. Senhetkinen tilanne oli, että kiloja oli projektin aikana lähtenyt 3,9kg.

Sitten tulikin parin viikon tauko tähän paastoiluhommaan. Reissussa söin ja liikuin hyvin eritavoin kuin kotona ja viimeiset päivät huipentuivat mm. sipsiherkutteluihin. Niinpä nyt kotiin tullessa paino oli taas lähtenyt nousuun.

Hirveän porsastelun vuoksi ja kotiinpaluun kunniaksi ajattelin pitää tällä viikolla ainakin yhden paastopäivän. Se oli eilen. Tänään on ollut harvinaisen huono olo ja vaikka olin tarkkaan suunnitellut nämä normipäivänkin ruoat, niin niistä piti jo lipsua, vaikka on vasta aamu. Ehkä tuo paasto ei sitten sovikaan minulle niin hyvin? Mutta miksi se oli aluksi niin vaivatonta ja nyt kun on pitänyt useampia 5:2 -viikkoja, niin onkin ilmennyt erilaisia vatsavaivoja. Eikös kaikilla muilla se ollut juuri toisinpäin? Aluksi vaivoja ja ongelmia ja sitten alkoi helpottaa?

Nälänsiedon yms. kannalta paastoilu olisi jatkossa minulle ihan helppo juttu ja mielelläni sitä jatkaisin, mutta jos nämä huonot olot ym. johtuvat juurikin paastoilusta, niin sitten ei huvita enää jatkaa.

Nyt tuntuu itsestäkin siltä, että tästä tuli varmaan tylsin ja kuivin blogikirjoitukseni ikinä, mutta pitihän nämä viimeisetkin raportit antaa ihan vaan siltä varulta, jos joku tahtoi tietää ne oikeat ja lopulliset tulokset. Ehkäpä piristän lukijoita tähän loppuun jollain ihan muulla.

Kaikkien nettisuosikki: kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti