Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Menestystarinakisa!

Kuva: Marika Nurmela
Tekstissä Kuulumisia kerroin olleeni Kuntoportilla kuvauksissa, mutten vielä paljastanut sen enempää. Nyt on koittanut se päivä, kun mysteerit avataan ja salaisuudet tulevat julki.

Kyseessä oli siis kuvaukset menestystarinakisaa varten. Kuntoportin omilta sivuilta pääset lukemaan tarkemmin tarinani ja äänestämään.

Sivuilla teksti: "Äänestä suosikkiasi tästä!" on linkki, jota klikkaamalla pääset äänestämään minua eli Erjaa.

Äänestysaikaa on 31.7. saakka.Äänestysaikaa on lyhennetty ja se loppuu jo 25.7!


Vaatteet sain lainaan Gazoz Shopista Jyväskylästä

Hiukset ja meikki tehtiin Stailissa.

Kuvat otti Marika Nurmela

Kiitoksia Kuntoportille ja yllämainituille yhteistyökumppaneille. Oli ihanan piristävää osallistua tällaiseen ja päivä oli mukava.

Jos tässä ei ollut sinulle vielä tarpeeksi salaisuuksien paljastamista, niin heitetään mukaan vielä yksi houkutin.

Lupaan, että jos voitan tämän kisan, niin julkaisen täällä blogissani sensuroimattoman painotaulukkoni. Siis taulukon, jossa näkyy korkeimmat painoni ikinä ja siitä nykyiseen (tai sen hetkiseen) tilanteeseen. Kaikki tämä siis niin, että ne numerotkin näkyvät siinä ja ihan oikeasti! Kenties tämä lupaus pitää minut itsenikin jossain kurissa. Heti tuli lisäpaineita, ettei saisi kesän aikana painon antaa nousta, jos ne lukemat joutuukin antamaan kaikkien näkyviin.
Kuva: Marika Nurmela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti