Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 7. elokuuta 2013

KIITOS!

Kiitos kovasti kaikille äänestäneille! Voittohan sieltä tuli. Nyt on juhlinnan aika!

Kilpailijoita tässä Kuntoportin menestystarinakisassa oli kaikenkaikkiaan 20. Yhteensä ääniä annettiin yli 700 ja näistä äänistä minä sain hurjat 25,51% .  Ihan mukavasti siis.

Jossain höperyyksissäni menin lupaamaan, että julkaisen sensuroimattoman painotaulukkoni, jos voitan. Kai se on sitten tehtävä. Kaikkea sitä lupaakin. Tässä siis taulukot tältä vuodelta ja koko siltä ajalta kun olen näitä painoja merkinnyt ylös.

Tässä yllä ensin tuo pitemmän ajan taulukko. Siellä on kovasti sahattu pikkuhiljaa ylöspäin ja alaspäin. Liikaa en kuitenkaan tuijottaisi näitä painonumeroita nyt, kun tuli kehonkoostumusmittauksista niin outoja tuloksia.
Noinkin hurjasta painonpudotuksesta huolimatta nämä lappuset väittävät, että lihasmassaa minulla olisi yli 20 kg enemmän.
Löysin eräänä päivänä joitain vieläkin vanhempia kehonkoostumusmittauslappusia. Niitä vertaamalla huomasin myös, että silloin kun olen ollut oikein korkeissa painolukemissa, niin muut tulokset (lihasprosentti, rasvaprosentti jne.) ovat olleet parempia verrattuna siihen, että pari vuotta aiemmin oli ollut hiukkasen kevyempi.

Tässä sitten vielä tätä taulukkoa kuluvalta vuodelta. Suunta on ollut mukavasti alaspäin kunnes tuli kesäloma. Reissatessa ja lomaillessa on tullut jokunen kilo lisää, mutta uskon, että nyt kun tässä vietän ensimmäistä viikkoa kotona, niin elämä on vähän normaalimpaa ja varmasti jo seuraava punnitus antaa pienempiä lukemia. Tänään onkin viimeinen lomapäivä ja huomenna vielä enemmän rutiinien pariin opiskelujen merkeissä.2 kommenttia:

  1. Kesälomaan se on aina omatkin laihikset kosahtaneet. Onneksi nyt tulee syksy niin on taas 8 kuukautta aikaa alentaa painoa ensi kesän lihomista varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se menee niin päin, että 8 kuukautta alennetaan ja 4 kk lihotaan. Mahotonta meininkiä, jos olis toiste päin! ;D

      Poista