Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lomaltapaluupostaus

Niin se vaan aika rientää ja lomat loppuu. Mihin ihmeeseen se aika oikein menee? Toivottavasti kesää kuitenkin riittää vielä pitkään, vaikka koulunpenkki kutsuukin jo.

Muistan kun kesäloman alkaessa mietin, että teen koulu/työvaatteilleni oikein superhyvän tehopesun ja hyvissä ajoin heti alkukesästä. Niistä kun ei ole aiemmin saanut irti niitä kaikkia tahroja ja jälkiä. Miten sitten kävi? No, siellähän ne lojuivat pyykkikorissa muutaman viikon ja vihoviimeisenä lomapäivänä pistin ne ämpäriin veden ja pesuaineiden kanssa. Jospa tuo liotus auttaisi edes hiukan tuossa likaisuusongelmassa.

Loma on ollut mukava ja on tullut käytyä vaikka missä aina sukujuhlista, Ähtäriin ja Turkkiinkin. En tiedä mikä muistihäiriö minulla on tai sitten kaikilla muilla on, mutta en muista, että ainakaan kymmeneen vuoteen (tai ikinä?) olisi ollut näin lämmintä kesää. Parilta viimevuodeltakin muistan sen, että koko ajan oli kylmää, mutta sitten loppukesästä oli noin viikon verran kunnon hellettä. Tänä kesänä lämmöt alkoivat jo silloin toukokuussa ja jo silloin ihmettelin, miten ne olivat kestäneet yhtäjaksoisesti niin pitkään. Tämän kesän aikana on tainnu olla yksi kylmempi viikko ja juuri sen viikon onnistuimme miehekkeen kanssa olemaan Turkissa. Hyvin tähdätty loma. Kai tuolla nytkin aurinko lämpimästä paistaisi, mutta jostain syystä istun vain tässä koneella.

Harmittavin seikka tässä kesälomassa onkin ollut ehkä se, että ei ole ehtinyt lueskella kovinkaan paljon niitä blogeja, joita seurasin talvella säännöllisesti. Pitäisi laittaa kaikille kesälomapakko kirjoitteluun.

Hitsi vieköön, pitääköhän tästä lähteä vielä nauttimaan tuosta viimeisestä loma-auringosta.

*Oisin laittanu tähän jonkun kivan kesäkuvan, mutta en löydä mun kameraa mistään.*

2 kommenttia:

 1. Vielä on kesää jäljellä... Siirrämpä tätä kesäistä haastetta eteenpäin: "Haastetun tulee listata kesän 10 plussaa ja 10 miinusta. Avaa vastauksia myös omin ajatuksin ja kuvin. Jaa haaste eteenpäin kolmelle blogille ja ilmoita haastamisesta ko. bloggaajalle.". Omia ajatuksiani: http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2013/08/kesan-kymmenen-plussaa-ja-miinusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia haasteesta!
   Toivottavasti saan aikaiseksi postata aiheesta ennen talvea. :)

   Mukava tunne on tässä tullut, kun tämän päivän aikana olen taas lukenut vähän enemmän kaikkien blogeja. Samanlainen tunne kuin löytäisi pitkän ajan jälkeen vanhan ystävän uudelleen. Muutenkin ihan mukavaa, jos tässä elämä taas rutinoituu paremmin, niin koulun, blogimaailman, kuntoilun ja kaiken muunkin parissa.

   Poista