Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

maanantai 23. syyskuuta 2013

Köh köh KÖH!

Loputtomalta tuntuvan sairastelun lomasta lähetän kaikille terveisiä. Liikuntahinku olisi jo kova, mutta näin pitkään sairastelleena ei varmaan kannata tehdä mitään ainakaan viikkoon vaikka olisi kuinka terve?
Tänään jouduin jo vesisateessa pyöräilemään kouluun ja takaisin, vaikka kova yskä vielä vaivaakin.

Vaihtelun vuoksi tällä kertaa linkitän vähän erilaisia inspiraatiokuvia.
Olkaa hyvä! Tässä tulee drunkspiration!

Toivottavasti vaan mieheke ei käy noita katsomassa ja ota vaikutteita.

7 kommenttia:

 1. Kauanko sun flunssa on kestänyt? Mulla oli ekat kaksi viikkoa kunnon flunssaa, sit viime viikolla olo oli jo suht terve, vaikka poskiontelotulehdus olikin vielä päällä ja söin siihen pari antibioottikuuria. Nyt uskaltauduin liikkumaan, tuntuu ihanalta. Onneksi en vielä viime viikolla lähtenyt jumppaamaan, vaikka kovasti mieli olisi tehnyt, kun yskääkään ei juuri enää ollut. Kannattaa levätä flunssa kunnnolla pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa alkamispäivää en enää muista, mutta kaikki alkoi ihan parin/muutaman päivän sairastelulla. Sitten luulin olevani jo täysin terve ja tein ihan kevyen vatsatanssitreenin ja haravointia. Siitäpä sitten kehkeytyikin vielä pahempi tauti, jossa olen ollut nyt yli viikon. Oireet kyllä vaihtelevat. Kuume helpotti jo muutama päivä sitten ja kurkkukipukin meni jossain vaiheessa ohi. Nyt on lähinnä yskä jäänyt. (Plus nuha ja hirvittävä aivastelu.)
   Säikähdin niin tuosta kun sairastuin uudelleen, vaikka luulin olevani terve, että nyt yritän ottaa todella rauhallisesti. Pakko varmaan odottaa, että tämä yskä menee kunnolla ohi ja sittenkin viettänen vähintään viikon niin, etten mitään rankkaa liikuntaa harrasta. Ehkä jollain venyttelyllä tai joogalla voisi varovaisesti aloittaa. Tai ehkä aloitan nekin vasta sen viikon levon jälkeen.
   Koville nuo koulumatkatkin ottavat, mutta ei sieltä oikein viitsi enää olla pois.

   Nyt kuulema on liikkeellä paljon sitkeitä tauteja.

   Poista
 2. Oliko tauti kuolemaksi, kun täällä ei ole mitään uutta tekstiä?

  VastaaPoista
 3. Huhuu...? Odottelin että täällä olisi ollut tekstiä ja kuvia vuodenvaihteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko omat muistikuvat niin hatarat, että olisi tarvittu vähän muistin virkistettä?

   Poista
  2. Thih hih.
   Olisikohan viikonloppuna niin paljon aikaa ja energiaa, että saisi tehtyä jotain uutta kuvaa ja tekstiä.
   Ehkä ainakin sitten, jos jätän kaikki kouluhommat tekemättä.
   T:EmAn, joka ei jaksa kirjautua.


   Poista