Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululomapuuhia

Tein lumiukolle koirakaverin.
Mitäs muuta meikäläisen joululomaan on kuulunut kuin joulunviettoa?
Leffoja on tullut katsottua paljon, mm. nämä:


A Streetcar Named Desire
Casablanca
Tuulen Viemää
In the Heat of the Night


Näistä minulle uusia tuttavuuksia olivat tuo ensimmäinen näistä ja tuo viimeisin. Ensimmäisessä oli kuitenkin mukana eräs tuttu ja paljon matkittu kohtaus ja viimeisimmässäkin yksi kohtaus tuntui todella tutulta. Olisikohan sitten ollut se pätkä jossain elokuvia käsittelevässä dokumentissa tai jossain koosteessa.Teekutsuilla
Klikkaamalla elokuvan nimeä voit lukea asiasta lisää. Suosittelen tutustumaan muutenkin enemmän tuohon blogiin, johon linkit vievät ja rohkeasti kommentoimaan. Ihan mielenkiintoinen idea ryhtyä katsomaan elokuvia joiltain tietyiltä listoilta.
"Pienen pähkäilyn jälkeen olen päättänyt puitteet leffaurakalle. Katson vuoden 2012 aikana yhteensä sata elokuvaa, jotka valitsen vapaasti Helsinginsanomien ja American Film instituutin Top 100 -listoilta. Lisäksi katson 12 bonuselokuvaa muiden maiden kuin Suomen ja Amerikan tuotannoista."Pyörimistä museossa.
Leffailun lisäksi tein paljon kaikenlaista muutakin, mm. kävin museoissa, leivoin, laskin mäkeä, peuhasin lumessa, luin kirjoja, leikin ja rentouduin ja ennen kaikkea kyläilin.


Mitäs teidän jouluun ja lomailuun on kuulunut?

Toiko pukki paljon lahjoja?

Oletteko olleet kiltisti?

Mitä ette ehtineet tehdä?

Menikö kaikki hyvin?

Mikä oli parasta?

Muistitko olla puhumatta joulusaunassa vai lentävätkö kärpäset suuhusi ensikesänä?Leivän suhteet kohdilleen työväen museolla.TUMPS
Loma-ajan terveelliset ruoka-annokset.

viuh vouh
Enkuli4 kommenttia:

 1. Tahdon korostaa, että jo joskus kesällä totesin etten ehdi katsoa sataa leffaa ja luovuin tavoitteen aikamääreestä. Leffailu jatkuu vielä 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo tokkiisa. Unohin tarkentaa sen, vaikka itse tiesinkin jo. Hyvä, että tuli muillekin nyt selvennys. :)

   Poista
  2. Kirjoitin nyt lyhyen raapustuksen myös tuosta Cinatownista, kun kyllähän me sekin katsottiin:

   http://leffaurakka.blogspot.fi/2012/12/38-chinatown-1974.html

   Poista
  3. Niin joo tokkiinsa, sekin katsottiin! Ja monia muita, mitä ei jaksa luetella kun niistä ei ole kukaan erikseen kirjoitellut.

   Poista