Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kiltin tytön lahjasaldo

Takaisin taas oman koneen ja netin äärellä. Ehtikin tulla jo ikävä. Lomailu on sujunut hyvin ainakin lepo- ja tankkailurintamalla. Viimeyönä nukuin kellon ympäri. Onneksi en laske kaloreita koskaan. Viimeiseltä kahdelta viikolta olisi nimittäin tullut tulokseksi varmaan samanlaisia lukemia kuin normaalisti kahdelta kuukaudelta.

Taaskin olin ollut koko vuoden oikein kilttinä. Vuosi vuodelta pakettien määrä tuntuu vähenevän. (Paitsi tänä vuonna oli enemmän kuin viime vuonna.) Sisällöt onneksi ovat kuitenkin muuttuneet yhä laadukkaammiksi ja hyödyllisemmiksi. Yhtään ainoaa turhaa krääsää sisältävää pakettia en saanut ja lähes kaikkia juttuja olen jo käyttänyt.

Nytkin on haudutuskattilassa tekeillä riisipuuro. Kattilan tosin sain jo syksyllä, mutta sekin kuulema on joululahja. Olen tainnut olla superkiltti, kun olen saanut näitä lahjoja pitkin vuotta. Tässä kuitenkin asiat, joita sain itse jouluaattona:
 • verhot
 • sukkia
 • karkkia
 • cd-levy: Robbie Williams - Take The Crown
 • kaksi kirjaa:
  Cogman, Bryan: Valtaistuinpelin kulisseissa, Game Of Thrones
  Brown, Jeffrey: Darth Vader ja poika
 • kaulakoru
 • pinnejä
 • Sana Sol -pullo (eli maailman parasta vitamiinia!)
 • Angry Birds -purkkaa 
Jostain kummallisesta ja selittämättömästä syystä tästä kuvasta puuttuvat pinnit, joita sain.
Ne olisivat olleet vaaleanpunaisia, ruudullisia ja pääkallomaisia.


 Plus yhteiseksi: Angry Birds Star Wars -peli.

2 kommenttia:

 1. Ne pinnit olivat tietysti sulla päässä! Ensimmäisen lahjan kohdalle huomio, että ei ihan mitkä tahansa verhot vaan INDISKA-verhot! :)

  Tussitaulutkin sattuneesta syystä puuttuvat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ne unohtu kokonaan rinkasta. :(
   Kuvaan ja juttuunhan niitä ei olisi voinutkaan laittaa, koska en saanut niitä itse jouluaattona niinkuin nämä käsitellyt jutut sain.

   (Eikä kyllä kaikki 6-8 pinniä olleet kerralla päässä. Ne on vaan jonnekin tuonne väliin sujahtaneet piiloon. :( )

   Poista