Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Neljännen(?) viikon paastoilua

Alkaa mennä jo viikot sekaisin. Onko tämä jo neljäs viikko, kun on tämä paastoprojekti meneillään?
Tänään joka tapauksessa huomasin juttuja, jotka täytyy ottaa huomioon jatkossa. Torstaisin ja perjantaisin teemme koulussa niin hyviä ruokia ja omatekemää on aina pakko maistaa, että näitä paastopäiviä ei jatkossa varmaankaan kannata pitää silloin. Keskiviikkoisin taas on makeiskurssia ja jos siellä on nälkäisenä, niin varmaan alkaa tekemään niitä makeisia mieli enemmän kuin koskaan ja ne jäävät kummittelemaan mieleen. Eli niin kauan kuin on täysiä kouluviikkoja, niin pitänee ajoittaa paastoilut maanantaille, tiistaille, lauantaille tai sunnuntaille. Viikonlopuiksi on kyllä tulossa niin paljon reissuja ja muita juttuja, että käytännössä taidan joutua paastoamaan jatkossa aina maanantain ja tiistain, enkä kauheasti voi niitä vaihtaa.

Tuon luulisi onnistuvan hyvin. Maanantaisin ja tiistaisin olemme aina leipomon puolella ja siellä tulisi normaalipäivinä syötyä ihan turhan paljon ihan vain tavan vuoksi ja maistelumielessä. Paastoillessa voin kuitenkin unohtaa ne kaikki leivonnaiset ja niitä tuskin tekee niin paljon mielikään kuin vaikkapa niitä hyviä ruokia joita teemme loppuviikkoisin.

Tänään (eli paastopäivänä) menikin vähän hupsusti. Kaloreissa olen ehkä suurinpiirtein (suunnitelmissanikin) pysynyt, mutta paastoilun sijaan tämä on mennyt enemmänkin vain vähäkaloriseksi dieettipäiväksi. Pöh. Menkööt nyt tämän kerran. Suurin osa päivän kaloreista on vielä syömättä ja pakkohan ne on syödä, että joku tolkku sentään pysyy tässä touhussa. Otin kuitenki kouluun mukaan eväät ja maistelin vähän tuotoksiamme. Pakkohan niitä oli, kun kerran teimme PAISTETTUJA MUIKKUJA!!! Nam nam!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti