Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Paastoilutuumailua ja pääsiäiskuulumisia!

Pääsiäinen sujui hyvin ja sukuloidessa oli mukavaa. Muun hauskan touhun lisäksi kävimme syömässä erikoisessa ravintolassa. Säästetään se sokerina pohjalle ja pohditaan ensin näitä paastoiluasioita.

Niin mikä ihmeen paastoilu?
Lisää asiasta täällä omassa blogissani.
Täällä Varpu Tavin blogissa.
Sekä nyt myös Facebookissa.

Ensimmäisen paastoiluviikon tulokset menivät niin, että 0,4kg pudotin painoani, mutta pääsiäismässyttelyjen myötä painoa tuli lisää 1,9kg. Mielenkiintoista onkin nyt nähdä miten nämä tulevat normaalit viikot sujuvat. Vaikka onhan tässä kaikenmaailman vappua ja muuta vielä tulossa, mutta niihin en ole vielä suunnitellut mitään tarkemmin. Ehkä tuollaista pääsiäisen kaltaista mässyttelyä ei pitäisi tehdä.

Tämän viikon maanantaina pidin siis toisen viikon pätkäpaastoiluni ensimmäisen päivän. Viikonlopun syönnit olivat tainneet olla todella överit, koskapa koko päivän aikana minulla ei kertaakaan ollut nälkä. Tekemäni ruoka-annoksetkin tuntuivat hirmuisen isoilta. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin varmaan pärjännyt koko päivän, vaikka kokonaan ilman ruokaa. Kuvaa ei tällä kertaa tullut, mutta lyhyesti päivä sisälsi nämä:
 • Porkkanaa
 • Parsakaalia
 • Paprikaa
 • Appelsiini
 • Tonnikalaa
 • Tomaatti
 • Kurkkua
Talousvaakakin tuli vihdoinkin löydettyä ja ostettua. Eli jollei se ole ihan rämä,  niin tällä kertaa pääsin tarkemmin mittaamaankin nämä ruoka-aineet.

Ihkaensimmäistä paastoilupäivää lukuunottamatta ruoka, paastoilu ja muu sellainen ei ole pyörinyt jatkuvasti mielessä. Eli ensimmäisen päivän lähes pakkomielteinen ruoan ajattelu taisikin onneksi johtua vain uuden jutun aloittamisesta ja alkuinnostuksesta. Ei syytä huoleen. Osaan siis ottaa tämän rennostikin.

Tällä viikolla paastopäivät osuvat maanantaille ja sunnuntaille. Tiistaista perjantaihin tankkailen spinningmaratonia varten ja lauantaina vedän palauttavaa ruokaa. Onnistuisinkohan ensiviikon paastoilun pitämään heti maanantaina, niin saisin kuitenkin sen kaksi päivää peräkkäin. Minusta kun se tuntui minulle sopivalta tavalta.

Sitten jotain aivan päinvastaista kuin paastoilu. Kävimme tällaisessa ravintolassa syömässä ja kyllä tulikin syötyä paljon hyvää ruokaa.

Ravintolan nimi oli siis Titanic ja tunnelma oli siellä vähintään yhtä hieno kuin alkuperäisellä Titanicilla.
Laivan muotoinen pöytä.
Selvisimme onneksi hengissä.5 kommenttia:

 1. Tsemppiä paastoiluun! Mulle kyllä silti sopisi paremmin se mun viime kevään pussiohjelma, jossa paastolla oltiin joka päivä. Toisaalta tämä on, kuten sanot, kiva ihmiskoe: miten homma sopii sinulle :-).

  Harmi, ettei ennätetty tavata reissullanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack. Tää paastoilutapa on ainakin tuntunut helpolta kuin mikä. Melkein tekisi mieli jotenkin lisätä tähän jotain haasteellisuutta. Kaipa tuo saman asian ajaisi vaikka tuon 500 kcal:n sijaan söisi vieläkin vähemmän? Välillä olenkin. Ainakin jos laskuni ovat pitäneet paikkaansa.
   Tähän mennessä olen kyllä kaikki paastopäiväni pitänyt ns. kotipäivinä. Eli ehkä tämä ei olekaan niin helppoa sitten enää, kun joutuukin pitämään joskus koulupäivän paastopäivänä. Jaiks, uskaltaakohan kokeillakaan?
   Ja entäs se, kun on "pakko maistaa ruokaa, jota on itse tehnyt, jotta voi arvioida sen!"

   Harmi tosiaan! Pitäisi onnistua pitämään pitempiä reissuja silloin harvoin kun sinne päin onnistuu tulemaan.

   Poista
  2. Moi! laitan tännekin kysymykseni, että se tavoittaa sinut varmasti. Nopsasti googlasin ja löysin blogisi. Minua kiinnostaa Emmerdale-fanina onko Suomen E-klubi voimissaan ja miten liittyä siihen ja tekevätkö vielä fanimatkoja? En löydä kuin vanhoja tietoja netistä. Haaveena olis päästä mieheni kanssa v. 2014 sinne. Ja tavata näyttelijöitä fanitapahtumassa, kuten sinäkin Huolestuttavia huhuja oon kuullut/lukenu ettei sinne pääsis enää turisteja edes kerran vuoteen. Kiitos jos käytät aikaasi ja vastailet. A-L

   Poista
 2. Löysinkin nyt ohjeita FB:sta. Hyvää kevään jatkoa sinulle! A-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailin jo tuonne toiseenkin kohtaan, mutta laitetaan nyt tännekin, että tervetuloa klubiin ja hyvää kevättä sinnekin! :)

   Poista