Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

perjantai 23. marraskuuta 2012

Eläimellistä menoa Englannissa.

Niin, mutta blogissa pitää kertoa!
Harmittaa kun en ole ehtinyt koko viikolla lukea muiden blogeja, enkä ehdi nytkään. Eli minulle voi vinkata terveisensä tai sen, missä parhaat blogikirjoitukset, koska en kuitenkaan ehdi ensiviikolla lukea kaikkea mitä on viikon aikana kirjoitettu. Kuntosalilla sentään kävin tänään. Pakkokin oli mennä, kun takana oli viikon tauko. Hauskaahan siellä oli, mutta todella vaikea oli saada itsensä sinne. Pitkän levon kunniaksi testailin joitain juttuja taas painavemmilla kuin koskaan. Tai jos aiemmin olin testannut vain yhden tai kahden jollain painavemmalla, niin nyt tein niillä jo ihan kunnon toistoja. Osassa on tapahtunut edistystä enemmän, osassa vähemmän. Joissain olen tuskin yhtään muuttanut painoja. Soutu(?) ja ojentaja taisi mennä nyt 10kg painavemmalla kuin mitä ne joskus alhaisimmillaan ovat olleet. Sitten itse asiaan. Matkailuni teemapäivitysten toinen kuvasarja. Tästä tulee valitettavasti aika lyhyt, mutta sitäkin söpömpi.

Tämä koira ja pupu kiipesivät syliini studioilla Myllyn
(The Mill Cottage) lavasteissa.
Junien ja autojen ikkunoista näimme paljon lehmiä, lampaita ja hevosia, mutta muutamiin eläimiin pääsin tekemään lähempääkin tuttavuutta. Tässä kuvia muutamista.
Dinglejen sika-karsina, mutta missä siat?


Tässähän ne Dinglejen karanneet possut ovatkin! Eivät olleet kauaksi ehtineet, vaan olivat ihan Dinglejen talon seinustalla.
Kaikissa pubeissa pitäisi olla vähintään yksi koira!
 Sunnuntai-iltana piipahdimme Esholtissa. Esholt on siis kylä, jossa Emmerdalea kuvattiin vuosina 1976-1996, kunnes turistit kävivät liian suureksi riesaksi niin kuvauksille kuin kylän oikeille asukkaillekin. Kylä oli ihana. Voisin kuvitella itseni asumaan sinne. Ihmisten lisäksi eläimetkin olivat ystävällisiä.

Tästä suuresta söpöliinistä en ehtinyt ottaa kunnon kuvaa, kun hän tuli oikeassa ja aidossa Villapakassa katsomaan, josko olisimme tiputtaneet lattialle jotain ruokaa.   --->
Villapakan ulkopuolella tämä söpöliini tuli luoksemme heti
kun rupesin juttelemaan sille.


Luonne ja ulkonäkö tällä kaverilla oli sellainen, että
luulenpa selvittäneeni kauan kadoksissa olleen Mörkö-kissan
kohtalon. Hän vain lähti Esholtiin asumaan.

Aamulla teimme toisen retken Esholtiin. Tässä kylän puhelinkoppi ja tuossa kulmauksessa on se "Vivin putiikki".
Eli oikeasti pikkukauppa, jossa myynnissä mm. Emmerdale-krääsää.

<3

<3 <3

<3 <3 <3

<3 <3 <3 <3

Tapasimme Esholtissa myös innokkaan pikkuhevosen...


..vai oliko se iso poni?
Taisin huijata. Ei kai tästä mikään lyhyt postaus tullutkaan

5 kommenttia:

 1. Ei sitten yks kuva tuosta kissasta ois riittänyt? :D

  VastaaPoista
 2. Olipa taas ihania kuvia. Varsinkin itse blogisti Dinglen possuaitauksen vierellä oli huippu! Ite otettu vai?

  VastaaPoista
 3. Ja totta kai noin ihanasta mustavalkokisusta piti ottaa MONTA kuvaa. Kissojen kuvia ei ole missään koskaan liikaa! :D

  VastaaPoista
 4. Juuh, itse otettu tuo possuaitauskuvakin. :)
  Ja TOTTAKAI noin söpöstä kissasta piti laittaa monta kuvaa. En ole ihan varma, että riittääkö tämäkään määrä! ;D

  Jos joskus toiste käy vielä Esholtissa, niin pitäisi varmaan varata jotain herkkupaloja noille eläimille. Tai ehkä niitä onkin jo syötetty liikaa kun niin tuttavallisesti tulivat aina lähemmäksi tai eivät karanneetkaan, jos itse niitä lähestyi. :)

  VastaaPoista
 5. heippa! ollaan menossa kaverini kanssa esholtiin :) Kuinka monta tuntia sinusta meidän pitäisi varata että näemme kaiken mahdollisen tuosta ihanasta emmerdale kylästä? Teemme siis päiväretken (lähdemme bussilla aamulla lontoosta leedsiin ja leedsistä sitten esholtiin) ja illalla takaisin Lontooseen. Mikähän olisi kätevin ja halvin tapa päästä Leedsistä Esholtiin? Jotain bussiaikatauluja löysin kyllä.. Kiitos sinulle jos viitit vastata!

  VastaaPoista