Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Sattuu, sattuu.

Väsy on kova ja joka paikkaa särkee. Ehkä viikon lepo ei ollutkaan hyvä ratkaisu tai sitten tuli vedettyä muuten vain rankkoja treenejä. Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa taas tankotanssitunnilla ja tänä aamuna kävin salilla. En tiedä kumpi niistä nyt enemmän sattuu paikkoihini. Vai jo se lauantain treenailu? Ehkä kaikki nämä yhdessä? Ai niin, kävinhän eilen uimassakin. Nyt voisin ottaa oikein kunnon hieronnan, kiitos.Tankotanssitunnilla oli jälleen kerran hauskaa, vaikken niin täydellisesti kaikkea osannutkaan. Yllättävän hyvin kuitenkin mielestäni, Ainoa asia, mikä ei lähtenyt lainkaan sujumaan oli se invertio, eli tangolla seisominen pää alaspäin. Monet muut ovat saaneet sen jotenkuten onnistumaan jo ensimmäisellä yrityksellä, mutta minä en onnistu siinä vieläkään, vaikka jo kolmatta kertaa yritin. Vähän paremmin kuitenkin jo sujui. Jalkani pysyivät ilmassa kauemman aikaa kuin normaalisti. Parhaiten kyllä onnistui tämän kolmannen kerran ensimmäinen yritys. Säikähdin jo, että tällä kertaa koko juttu onnistuu. Seuraavat yritykset eivät kuitenkaan sujuneet niin hyvin. Ehkä siinä alkoi jo jonkinlainen väsymyskin vaivata.

Lopuksi leikimme vielä hauskaa leikkiä, jossa käskystä piti aina vaihtaa asentoa ja piti pysyä tangolla mahdollisimman pitkään koskematta lattiaan. Heti sai erilaista motivaatiota siihen, että oikeasti pysyykin siellä tangolla. Sinnikkäästi yritin pysyä tangolla ja lopultaan olinkin valunut niin alas, että takapuolihan siinä osui ensimmäisenä lattiaan. Olen ylpeä siitä, että en luovuttanut ja antanut jalkojen koskea ensimmäisenä.

Enää olisikin vain yksi kerta tuolla kortilla. En ole vielä päättänyt, että pidänkö nyt pientä taukoa vai ostanko heti uuden kortin vai odottelisinko tuoko joulupukki lahjakortin tähän harrastukseen. Koko loppuelämäkseni en tätä ainakaan suostu lopettamaan. Ei tästä kyllä ole varaa ottaa koko loppuelämän säännöllistäkään harrastusta. Muuten varmaan pitäisin pitemmänkin tauon tässä välissä, mutta luulen, että on pakko ostaa uusi kortti, jos mahdun johonkin näistä erikoisemmista intensiivitunneista. Valitettavasti en päässyt alkeet 2 -intensiivitunnille, kun en ollut tarpeeksi nopea. Silloin pidettäisiin siis kaksi tuntia peräkkäin. Tulossa olisi myös jonkinlainen parin tunnin Flow & Floorwork, jonne voisi yrittää päästä. Mukavaa olisi paneutua normaalituntia pitempi aika näihin hommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti