Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

lauantai 10. marraskuuta 2012

Lauantaitreenit

Aiemmin yhteinen harrastuksemme miehekkeen kanssa oli vetää päät täyteen ja lähteä kaupungille hillumaan. Nykyään vähintään jomman kumman lauantaipäivä menee treenatessa. Tänään teimme molemmat oman treenimme omilla saleillamme (tai sitten mieheke kävi salaa oluella sillä aikaa kun minä olin rehkimässä?) ja sen jälkeen lähdimme vielä yhdessä uimaan.

Lauantain liikunnoissa sitä vaan on enemmän virtaa kuin muina päivinä tai sitten tuo aamupäivän spinning musiikkeineen on vaan niin hyvä, että siitä saa extraenergiaa roppakaupalla. Spinningin jälkeen menin salin puolelle. Sisua riitti jälleen. Melko laiskasti olen tehnyt hauiksia aiemmin ja päätinkin, että pitää niihinkin vähän keskittyä. Teinkin isommilla painoilla kuin koskaan. Tai ainakaan en koskaan ole tehnyt kokonaista sarjaa niin isoilla painoilla. Ähkin siis menemään 8 kg:n painoilla. Muille tuo ei ehkä hirveän isolta kuulosta, mutta minulle se oli iso edistysaskel ja olen itsestäni oikein ylpeä. Muitakin edistysaskeleita oli. Muistan kun alussa tein ojentajia 10kg:lla ja vaivoin sain tehtyä sen 3x10 toistot. Tänään tein 3x15 toistoa 15kg painolla. Eli kai tässä on jotain kehittymistä tapahtunut. Aiemmin viikolla kokeilin huvikseni ja tein pari toistoa jopa 17,5kg:n painolla. Vuosi sitten en varmasti olisi saanut tuollaista painoa edes ylös koko laitteessa.

Mukava tarkkailla ja huomata, että ainakin näissä liikkeissä on kehitystä tapahtunut. Muuten alkaisi jo melkein masentamaan. Paino kun on pysynyt suurinpiirtein samassa jo hyvin pitkään. Osa housuistani on kyllä jäänyt turhan suuriksi. Joko ne ovat kulahtaneet käytössä tai sitten se läski on oikeasti alkanut muuttumaan lihakseksi. Nyt vain tuo vaaka kehitysmittarina alkaa tuntua aika turhalta. Olisi pitänyt alunperinkin ottaa niitä cm-mittoja kaikista paikoista. Kertoisi varmaan luotettavammin muutoksista. Jonkinlainen kehonkoostumusmittaus pitkästä aikaa kiinnostaisi myös. Edellisestä kerrasta taitaa olla noin kaksi ja puoli vuotta aikaa. Varmasti on tapahtunut jotain muutoksia. Tai paljonkin muutoksia. Tietääkö kukaan mistä saisi halvalla luotettavia kehonkoostumusmittauksia?

Mitähän muuta minun piti kertoa, mutta unohdin? Kysykää te, jos unohdin jotain oleellista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti