Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 29. marraskuuta 2012

Pikaterveiset...

..ettette ihan unohda minua!
Miten jotkut ehtii elää ja tehdä aina kaiken?
En ole tännekään ehtinyt kirjoitella (,vaikka pari haastettakin olisi jo jonossa), kun on ollut muita juttuja ja treenitkin ovat jääneet lähes kokonaan välistä. Hyötyliikuntana on tullut kävelyä ja pyöräilyä joka päivälle, mutta ainoa kunnon liikunta oli kun maanantaina kävin salilla. Sekin jäi hyvin vajaaksi treeniksi, koska jotenkin vain heikotti niin kovasti. Lopulta päädyin tekemään ainakin pitkät ja kunnolliset venyttelyt, vaikka punttien jäikin vähän vähäiseksi.
Tämä ilta olisi tarkoitus pyhittää koulutehtäville. Pitäisi tehdä yksi pienempi juttu jo huomiselle ja ainakin osittain olisi tehtävä jouluportfoliota. Olen kyllä suunnitellut sen jo hyvin eli eikös se sitten ole puoliksi tehty?
Pitäisi myös katsella vähän noita juna-aikatauluja ja pakata tavaraa. Huomenna pitää varmaan heti koulun jälkeen hypätä junaan ja lähteä Tampereelle ja sieltä sitten lauantaina Vantaalle Suomen Emmerdale Clubin pikkujouluja viettämään. Ensiviikolla sitten taas paljon kouluhommien pakerrusta ja viimeistään puolentoista viikon päästä kunnon liikuntaputki, ettei ihan koko loppuvuosi mene laiskotellessa. Joulun aikaan tulee kuitenkin useamman päivän tauko kaikkeen.
Tällaisia sain aikaan Englannista ostetun paketin avulla. Hauskat nuo kuvat, mutta nätimpiä ja parempia olisi tullut, kun vaan olisin alusta asti tehnyt ihan itse.

Tehtiin miehekkeen pojan kanssa kakku viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti