Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paniikki, stressi, paniikki!

Meinaa jo ihan paniikki iskeä tai iski jo, kun tajusin lähtöpäiväni olevan periaattessa jo huomenna! Joudun siis torstain ja perjantain välisenä yönä heräämään noin keskiyöllä ja lähden siitä sitten jatkamaan uniani bussiin ja matkaamaan kohti lentokenttää.

Hyvin olen kirjoittanut ylös lähes kaiken tarvittavan tavaran, mutta vielä pitäisi pakata ne tavarat ja miettiä vähän tarkemmin mitä vaatteita tahtoo mukaan. Sitä ennen täytyy kuitenkin käydä vielä koulussa ja tankotanssitunnilla ja Emmerdalen rästijaksotkin pitäisi katsoa.

Tänään kävin burleski-tunnilla, joka valitettavasti oli viimeistä kertaa. Toivottavasti tuo samainen teema otettaisiin kuitenkin uudelleenkin dance-tunneille mukaan. Vaikkapa joskus keväällä. Ennen tanssahteluja kävin hikoilemassa shape-tunnilla. Vetäjä oli minulle uusi tuttavuus ja sen vuoksi tunnin sisältökin oli totutusta poikkeavampi. Ensimmäistä kertaa jonkin tunnin aikana mielessäni kävi, että voisin itkeä, kuolla tai oksentaa. En vain osannut päättää missä järjestyksessä, joten jätin väliin ne. Tuskaiseksi tunnin tekivät todella omituiset vatsalihasliikkeet, jotka eivät minulta jostain syystä luonnistuneet ja kamala punnerrusosuus. En siis osaa punnertaa lainkaan. Se on suuri heikkouteni. Sen takia sitä varmaan pitäisi ruveta treenaamaan. Edes pitkään jatkunut käsipainotteinen saliohjelmani ei auttanut punnerrusbiisissä. Varmaankin treenaan käsistä jotain niin eri kohtia. Missä ne punnerruslihakset ovat? Entä jos ne puuttuvat minulta kokonaan? Avaruusolennot varastivat ne minulta noin kymmenen vuotta sitten!

Huomisen tankotansseilun jälkeen alkaakin useamman päivän lepokausi. Rankinta liikuntaa kun lienee se shoppailu tai mahdollinen tanssilattialla hiprakassa huojuminen. Saavatpa lihakset ainakin kunnon levon ja ravinnokseen paljon fish&chipsiä ja olutta. Eli eiköhän sitä takaisin tullessa ainakin jotain ole kasvanut. Joko lihakset tai sitten kaljamaha. Pitäisiköhän pistää peräti joku vedonlyönti ja kisailu tästä pystyyn?
Emmerdalen kirkossa saarnaamassa vuonna 2008.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti