Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 22. tammikuuta 2013

VätystääNykyään sitä on päässä useita ajatuksia ja juttuja, joita suunnittelee kirjoittavansa blogiin heti vaan kun pääsee kotiin ja koneen äärelle, mutta sitten kun pääseekin kotiin, niin ei jaksa tehdä mitään. Alkava kevätväsymys vai muuten vaan liikaa kaikkea tekemistä ja rankat koulupäivät? Vaikka muuten olisinkin pirteänä, niin viimeistään kotimatka vie kaikki loput energiat.

Nytkin tuntuu siltä, että ajatus ei kulje enää yhtään. Voisihan sitä kertoa vaikka siitä miten vuoden kirjahaasteet edistyvät. Ensimmäinen kirja on jo yli puolen välin. Tai sitten voisin kertoa treeneistä ja miten mukavaa on ollut, kun koulussa on ollut poikkeuspäiviä ja pääsin tänäkin maanantaina zumbaan, vaikka luulin etten sinne ehtisi. Tänä aamuna poikkeuksien takia ehdin YogaPilatekseenkin. Mukava aloitus päivälle. Voisin myös kehuskella siitä, että huomenna menen elokuviin katsomaan Anna Kareninan ja Piin elämän.

ZzzzzZZZzzzZZzzZZzZZzz
Vaan en jaksa.

Nyt tuntuu siltä, että voisin vain nukkua koko loppupäivän.

Onkohan jotain vialla ruokavaliossa vai syytänkö vain vuodenaikaa?

Tulisipa jo kesä.

2 kommenttia: