Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vuoden paras päivä...

..ainakin tähän mennessä ja mitä tulee mielentilan suhteen.

Nyt nimittäin koitti se aika, kun pääsin vihdoinkin salille! JESH! Vuoden ensimmäinen salitreeni takana ja hyvältä tuntuu.

Eilen kävin jo aamulla YogaPilateksessa. Mukavaa oli ja tykkäsin uudesta ohjelmasta kovasti. Pitkän liikuntatauon jälkeen olisin vain luullut, että joku muu kunnon osa-alue rapistuu, mutta yllätyksenä tuli se kuinka tasapainottelut tuntuivat vaikeammilta kuin koskaan. En millään meinannut pysyä pystyssä. Ahneena rohkeasti silti haastoin itseäni niissäkin, enkä tehnyt ihan kaikkein helpoimmalla tavalla, jos oli vaihtoehtoja.

Tänään sitten kävin koulupäivän jälkeen tekemässä sen salitreenin. Yllättävän ruuhkaista oli. Eivätkö ihmiset käy enää töissä ja ovatko niin monet päättäneet aloittaa tammikuussa uuden elämän? Helpottaakohan helmikuuhun mennessä? No, kyllähän siellä silti treenaamaan pystyi. Aluksi en vain päässyt niihin mitä olen tottunut tekemään ensimmäisenä ja lopussa en mahtunut venyttelyalueelle venyttelemään.

Pitkän sairastelun jälkeen olin ajatellut tehdä todella kevyen treenin, mutta innostuin joissain liikkeissä kokeilemaan vähän isompiakin painoja. Keskimäärin kuitenkin melko kevyt, mutta sitäkin nautinnollisempi treeni. Silti sen verran touhukas treeni, että sain hyvän tekosyyn maistaa miehekkeen uutta vaniljapäärynäproteiinijuomaa. Ihan hyvää oli. Tästä on hyvä jatkaa. Ehkäpä lihakseni eivät vielä olekaan ihan mennyttä ja saan niistä vielä kasvatettua kelpo yksilöitä.
Onneksi en kuitenkaan juonut palautusjuomaa.

Aloitin tänään treenipäiväkirjankin. Fitocracy alkaa kyllästyttää ja saattaa olla, että jossain vaiheessa lopetan sen käytön kokonaan. Onpa sitten ainakin jo valmiiksi aloitettu joku toinenkin kirjanpito noista salitreeneistä. Ehkä jatkossa käytänkin vain vihkoa ja Heiaheiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti