Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 23. elokuuta 2012

Kymmenen hyvän mielen elokuvaa -haaste

Raisa haastoi minut listaamaan kymmenen hyvänmielen elokuvaa, joten tässä ne tulevat. Eivät välttämättä mikään todellinen top10 ja muutenkin järjestys on satunnainen. Päätin laittaa tähän vain ne, jotka ensimmäisenä tulivat mieleen. Osa taisikin olla ihan itsestäänselviä, osa tuli listalle siksi, että ne vain tulivat mieleen, koska on vastikään nähnyt ne tai on puhunut niistä. Tehtävä sai myös miettimään, että mitä tämä tällainen "hyvä mieli" oikein tarkoittaa. Vaikka näissäkin monissa tapahtuu kuolemia ja surullisia asioita, niin jollain lailla niistä tulee kuitenkin hyvä mieli, joko kesken leffan, sen lopussa tai koko sen ajan tai vasta sen päätyttyä. Osassa näistä on vain jotenkin lämminhenkinen tunnelma.

1. Rakkautta vain
2. The Artist
3. Tyttöni mun
4. P.S. I love you
5. Chaplin
6. Bea
7. Laululintu
8. Breakfast Club (Edustakoot samalla kaikkia kasarinuorisoleffoja.)
9. Bridget Jonesin päiväkirja
10. Rakastunut Shakespeare

Jostain syystä suuri osa näistä näyttää liittyvän rakkaustarinoihin. Vaan eipä sellaisia elokuvia taida monia ollakaan, johon ei olisi ympätty yhtään lässytyksiä. En nyt näistä kertonut sen enempää. Kirjoista tulee sitten hiukan enemmän juttua.

Nyt HAASTAN SINUT, joka luet tätä! Tee oma listasi!1 kommentti:

 1. Ei nyt pukkaa kokonaista listaa, mutta näitä katsoessani olen ajatellut, että ovatpas hyvän mielen elokuvia:
  Elling (ensimmäinen osa...toinen oli jostain kohden ahistava eikä täytä kriteerejä)
  Maailman nopein intiaani.
  Amelié
  Ja sitten tavallaan tuo Mr Bean lomailee. Vaikka mihin pulaan joutuisi, niin niistä selviää. Eikä Bean edes huomaa että hän tai varsinkaan joku toinen, on pulassa. Ja kaikki kääntyy parhain päin lopussa viimeistään.

  VastaaPoista