Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 28. elokuuta 2012

Perin kummallista

Jo parin päivän ajan blogger on sekoillut ihan omiansa ja näkyy minulle miten sattuu. En ole voinut kirjoittaa tekstejä, enkä muille edes kommentteja. Siinä sitten menivät ne kaikki viisaat sanat, joita olisin jaellut. Eihän niitä nyt enää voi muistaa. Nyt nimittäin vaihdoin selainta ja tällä toimii. Tälläkö ne kaikki on sitten tästä lähin kirjoitettava.

Yritin äsken käydä spinningissä, mutta vaikka olin siellä jo puoli tuntia ennen tunnin alkua, niin tunti olikin jo täynnä. Vietin sitten ihan vain salipäivän ja kävin ihanassa saunassa. Ihan hyväkin, että kävi noin. Pääsin lopulta aiemmin kotiin ja salilla sain yllättyä miten hyvä mieli siellä tulikin. Erilaisista syistä en ole sinne salin puolelle aikoihin päässyt ja jotenkin ei ole sitten tehnyt mielikään. Ehkäpä tästä lähin tulee käytyä taas reippaammin. Etenkin kun huomasin miten vaikeilta jotkut jutut tuntuivat. Ihan niinkuin olisin tehnyt niitä ensimmäistä kertaa koskaan.Äkkiä takaisin taas kuntoon!

Muuta reippailun alkua oli se, että ostin tänään itselleni kymmenen kerran lahjakortin tankotanssikurssille. Saapa nähdä mitä siitä tulee. TILAA SINÄKIN!!!! ;)

 

 Jottei ihan liian likkunnalliseksi menisi, niin kävin tänään myös kirjastossa. Kolme kirjaa sieltä sain mukaani. Ajattelin, että loppuvuodesta raportoisin, mitä kaikkea olen lukenut. Nyt ryhdyin kirjoittamaan niitä vain itselleni muistiin.

En kyllä koskaan opi ymmärtämään tuota Jyväskylän kaupunginkirjastoa. Varastellaanko sieltä niin paljon kirjoja vai hukataan vai laitetaan vääriin paikkoihin? Nytkin (kuten aina) olin jo etukäteen katsonut haluamistani kirjoista, että mitä kaikkia on saatavilla ja mistä ne löytyvät. Kuudesta kirjasta vain kaksi oli siellä missä piti ja sain ne lainattua. Muuten voisi kuvitella niinkin, että joku on ehtinyt tänään lainata ne ennen minua, mutta näin on käynyt monet kerrat ennenkin. Ja mikä sattuma olisikaan, että kaikki ne neljä kirjaa olisi joku lainannut ennen minua. No, onneksi kuitenkin löytyi ne kaksi ja niiden lisäksi yksi ylimääräinen, koska ei ollut silloin aikaa vaivata kirjastontätejäkään. Kyllähän noista vähäksi aikaa riittää lukemista. Etenkin kun yksi niistä oli yllättävän paksu.

5 kommenttia:

 1. Vau, tankotanssia! Kokeilin kummityttäreni polttareissa, ja täytyy sanoa, että sen jälkeen olen katsonut lajia ihan eri silmin kuin aiemmin. En osannut tehdä mitään kauniisti :-DDD!

  VastaaPoista
 2. Siispä tsemii! (Ja ISOISO kiitos varmistuksen poistamisesta! :-)

  VastaaPoista
 3. Hui, jännä nähä miten itse osaa. Tai oppiiko jotain, kun on pakko käyttää ne kaikki kymmenen kertaa, kun niistä kerran on jo maksanut.
  Jos ei kantabaarissa kännissä tangon kanssa heilumista lasketa, niin eipä ole tullut koskaan aiemmin kokeiltua.
  Toivottavasti ei ole kuitenkaan liian hauskaa. On tuo sen verran tyyristä, että en säännöllisesti maksaisi edes tuota alennushintaa (60euroa, 10 kertaa. Normaalisti 140 euroa).
  Nyt piti ihan kokeilumielellä kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Ready Set Polella on tosi mukavaa, hyvät ohjaajat ja kivat tilat! Itsekin kävin siellä viellä kesällä kun asuin Jyväskylässä :) Tankotanssi on mainio harrastus, suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 5. Kaksi kertaa oon nyt ehtiny käydä ja mukavaa on ollut.
  Ajattelin vain pitää välillä ihan pienen tauon ja keskittyä vähän aikaa muihin liikuntoihin ja salitreeniin. Salitreenit on jääneet niin vähille koko kesän aikana, että vähäisetkin lihakset tuntuvat surkastuneen.

  ...jospa niitä sais edes vähän takaisin ja sitten tuolla tankotanssissa käyminen olisi vieläkin hauskempaa. :)

  VastaaPoista