Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 29. elokuuta 2012

PunkeroPomPom

Pommista on tullut ihan laiska punkero. Sain siis tänään taas luokseni yhteishuoltajuudella olevan koirani ja lähdimme lähes välittömästi lenkille. 6,3 km:n matka, jossa kesti 1h 2min. Aika hyvin siihen nähden, että koira oli mukana (ja parikin kertaa piti pysähtyä sitomaan kengännauhoja). Enemmänkin olisin tahtonut hölkätä enkä vain kävellä, mutta ei siitä oikein tullut mitään kun ei koira-paralla kunto tuntunut riittävän. Hienoa kuitenkin että saimme tehtyä tuon lenkin. Saa Pommikin aloittaa oikein kuntokuurin.

                                                   Kuvassa Pommi nuorena ja solakkana.

                                                  Nykyään laiskana ja keski-ikäisenä.


Suosittelen kaikille koiraksi Eurasieria. Kyllä ne on vaan niin mahottoman ihania höpsövöpsövössyköitä.

Hihkaiskaa jos haluatte joskus lähteä mukaan lenkille.

2 kommenttia:

  1. Ehkä Pommi olisi päässyt kovempaa ilman kenkiä? Tai ehkä pitäisi olla tarralenkkarit, ettei sen tartte niitä nauhoja solmia. Osaako se tehdä rusetin?

    VastaaPoista
  2. Pommihan se meillä kaikki nauhat solmii. Muut osaa tehä vaan umppareita.

    VastaaPoista