Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

perjantai 31. elokuuta 2012

Ready Set Pole

Nyt se on sitten ensimmäinen tankotanssikokemus koettu. Tälle syksylle vielä yhdeksän uutta kertaa edessä päin. Hauskaa oli ja kyllähän siinä sai ihan hienkin pintaan. Taso ensimmäiselle kerralle oli sopiva. Ei ollut liian helppoa, eikä liian vaikeaa. Omasta ja muiden mielestä meni kuitenkin hyvin ensikertalaiseksi. Peilistä en kauheasti ehtinyt katsoa miltä näytti, mutta tuntui sujuvan ihan kohtalaisesti. Tunti hurahti mielettömän nopeasti ohi, enkä tunnin aikana ollut tajunnut miten paljon se käsiin otti. Kotona vasta huomasin, että oikean käden etu- ja keskisormi olivat hiukan tunnottomat. Kenties puristin tankoa vähän liikaakin. Nyt kädet ovat aivan vetelät ja tuskin jaksan kirjoittaa tätä tekstiä. Noiden lisäksi polvitaipeissani taitaa olla hiertymiä. Millainenhan mahtaa olo olla huomenna. Se olisi sitten jo sunnuntaina seuraavan kerran. Kivaa! :)

 Ihan näin hyvin ei vielä sujunut:


Oikealla näyte tolppa-akrobatiasta, jota tehdään FARKUT jalassa! Kaikkea sitä kuuleekin! Taisi nuo tolppailutunnitkin kuulua tuohon minun lahjakorttiini ja tekisihän sitäkin mieli kokeilla. Toisaalta taas tuntuu, että haluaisi perehtyä toiseen oikein kunnolla ennen kuin viitsii aloittaa toista ja sitten käydä molemmissa.  Äh, eihän siihen kymmenen kerran kortti riitä. Jospa joulu- ja synttäritontut olisivat liikkeellä ja keräisivät sponsoreita ja tarjoaisivat minulle jotain tunteja tai kursseja jatkossakin.

2 kommenttia:

  1. Mitä eroa on tangolla ja tolpalla?

    VastaaPoista
  2. "Välineenä kiinalainen sirkustolppa (Chinese pole) on hieman paksumpi kuin tankotanssitanko ja sen päällä on kuminen tai muovinen päällyste, joka parantaa pitoa tolpalla." (RSP)

    Vieläkin on kovasti hiertyneet paikat. Oiskohan tuo tolppailu sittenkin parempi vaihtoehto.
    Ehkä ainakin siinä vaiheessa, jos rikastuis hirveesti ja ois varaa oikeesti ja pitempään harrastaa noita.

    VastaaPoista