Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 11. syyskuuta 2012

Älä revi pelihousujasi!

Tänään reippailin jo aamusta yogapilateksen parissa ja iltapäivällä energyn, vahva selkä -jumpan ja venyttelyn parissa. Nyt alkaakin olla olo aika naatti ja huominen olkoot ansaitusti lepopäivä. Olihan viikonloppukin melko touhukas.

Jo aamutunnille mennessäni huomasin tehneeni virheen. Otin vahingossa mukaan ne housut, joissa on takana suuri reikä. Kuinka moni teistä olisi luovuttanut koko homman ja jättänyt vähintään ne iltapäivätunnit väliin tai käynyt päivän aikana ostamassa uudet housut? Minä ratkaisin ongelman vain siten, että piilouduin tapojeni vastaisesti takariviin. Oli kyllä outoa olla siellä, kun on jo tottunut niin siihen tiettyyn omaan paikkaansa. Miten te valitsette paikkanne ryhmäliikunnassa, jos tulette ensimmäisenä paikalle tai silloin kun on vielä paljon valinnanvaraa ja tilaa? Nimenomaan Kuntoportilla jumpatessa olen löytänyt itselleni täydellisen paikan.

  1. Tahdon olla edessä, että näen paremmin mitä pitää tehdä.
  2. Kaikkein mukavinta on tehdä, kun näkee itsensä peilistä.
  3. Pylvään vieressä tehdessä ei ole pitkä matka juomapullolle, joka pitää olla syrjässä joko seinän vierellä tai pylvään ympärillä.

Alkuaikoina podin välillä huonoa omatuntoa siitä, että vein aina hyvän eturivipaikan itselleni ja monet muut joutuivat tyytymään takariviin. Välillä yritin vaihdellakin paikkaa. Nykyään se on aika lailla samaan kohtaan jämähtänyt. Tänään sen vaan taas huomasi, että ei ne eturivipaikat näytä kelpaavan. Etenkin aluksi ammotti tyhjyyttään, kun kaikki vain pakkautuivat taakse. Ainakin voin jatkossakin mennä aina eturiviin hyvillä mielin. Kunhan vain muistan ottaa ehjät housut mukaan.

Nokkelimmatpokkelimmat varmaan huomasivatkin, että tuohon oikealle on ilmestynyt tällainen:Pistin sen siihen koristamaan blogiani sen kunniaksi, että minäkin rupesin nyt yhdeksi Kuntoportin bloggaajista. Mukavaahan tähän hyvään seuraan on liittyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti