Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

maanantai 3. syyskuuta 2012

Unimaailmaa

Välillä näkee sellaisia unia, että ne jäävät pyörimään mieleen päiväkausiksi tai vuosikausiksi, eikä niistä välttämättä pääse koskaan kunnolla eroon. Ainakaan ennen kuin on tehnyt jotain. Toisaalta unet ovat hyvä muistuttajakin joistain asioista. Siltä varalta, että viimeyön uni ei olekaan sellainen, joka jäisi vaivaamaan, niin ainakin tämä kirjoitus jää minua muistuttamaan.

Unessani nimittäin katsoin tv:stä sarjaa Juuret. Jossain vaiheessa (niinkuin aina unissa) olin kuitenkin itsekin tempautuneena mukaan sarjan tapahtumiin. Ehkä jo itse unessa, mutta viimeistään hereillä tajusin, että tämähän on ollut "pitäisi joskus lukea" -kirjalistallani jo ainakin kymmenen vuotta ellei kauemminkin. Sarjahan perustuu Alex Haleyn kirjoittamaan kirjaan. Mukavaa olisi kyllä nähdä tuo sarjakin uudestaan.

 


Ehdin kirjoittaa jo pitkät pätkät siitä mistä sarja alkaa, mutta tajusin sitten sen spoilaavan ehkä liikoja, jos joku ei tiedäkään tätä kirjaa/sarjaa. Tässä myös mainos vuodelta 1977, joka paljastaa jo enemmän kuin mitä minä suostuin.

Onko joku lukenut tuota kirjaa? Mitä piditte siitä? Millainen oli? Oliko kirjoitustyyli hyvä ja luettava vai tylsä ja laahaava?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti