Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viillellyt.. eikun viipaloidut kurkut!

Aamuyöhön asti siinä meni, mutta tällaisia herkkuja niistä tuli. Lähes kymmenen purkillista niitä tulikin, niin ei ihmekään että kesti niin pitkään.


Toivottavasti näistä tulee hyviä tai edes syötäviä. Sovelsin näihin kahta eri ohjetta. Eli jos näistä tuleekin täydellisiä, niin onnistuukohan enää koskaan tekemään samanlaisia vaikka yrittäisi.Eri raaka-aineiden määrätkin olivat ihan mitä sattuu. Kurkkuja oli ihan liikaa ja lientä ei meinannut millään riittää. En tiedä onko sitä tarpeeksi kaikissa purkeissa ja jos ei, niin mitenkähän mahtavat säilyä. Makua pääsee arvioimaan vasta viikon tai kahden kuluttua. Tuskin maltan odottaa. Pitäisiköhän tehdä maistiaispäivää varten sämpylöitä ja jonkinlaisia kasvispihvejä. Vai miten muuten tällaisia voi syödä kuin leivän ja hampurilaisen välissä?

1 kommentti:

  1. Toivottavasti noista tulee hyviä! Jos nimittäin onnistuu, niin teen aivan varmasti sitten ensi vuonna itsekin!

    VastaaPoista