Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lepopäivä

Alunperin suunnitelmissani oli tälle aamulle spinningiin meno, mutta eilen illalla tajusin ensinnäkin olevani ihan poikki ja toiseksi tajusin, että en ollut yli viikkoon pitänyt kunnon lepopäivää. Hupsista, Niinkin voi käydä kun joka päivälle on salilla jotain mielenkiintoista tarjottavaa. Eikä ihmekään, jos alkaa jo väsyttää. Keho se vain taitaa jo itsekin muistuttaa, että pieni lepo olisi paikallaan. Tänään siis pakollisen seisoskelun ja pyöräilyn lisäksi keskityn välillä joihinkin muihin juttuihin kuin liikuntaan. Ainakin pari hyvää kirjaa olisi ja pari koulutehtävää ja Emmerdaleja rästissä ja kyllähän näitä hommia riittää.

Kukahan muuten on keksinyt tuon, että viikossa olisi aina vähintään yksi lepopäivä? Miksi juuri viikossa? Eikö vaikka riittäisi joka kahdeksas tai joka kymmenes päivä? Kuinka usein te pidätte lepopäiviä? Mitä silloin teette? Nukutte sohvalla? Teette vain rauhallisia kävelylenkkejä? Juoksette baariin ja pidätte huolen siitä, että seuraavastakin päivästä tulee lepopäivä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti