Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

lauantai 8. syyskuuta 2012

The Gorgeous Blogger


Taas Raisa heitti minulle haasteen ja oletan, että samalla myös antoi minulle tämän tunnustuksen:


Haaste siis sisälsi nämä kysymykset, joihin nyt vastaan:

Milloin aloitit blogisi?
Vastikään. 2012 elokuussa. Ajatus on kyllä muhinut päässäni jo vuosia, mutta vasta nyt se oli tarpeeksi kypsynyt, että saatoin aloittaa tämän.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tarkoitus oli, että kirjoittaisin kaikesta mahdollisesta mistä tykkään ja mitä olen tehnyt, mutta tällä hetkellä pahasti näyttää siltä, että tästä onkin tulossa pelkkä kuntoilublogi.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
-en ole vieläkään esitellyt itseäni kunnolla.
-en aiemmin saanut aikaiseki aloittaa blogia, kun en tiennyt mitä aihetta se käsittelisi, mutta nyt kaikki alkaa kuitenkin ajautua yhden teeman ympärille.
-keskittyminen positiivisiin asioihin (tai ainakin yritän kovasti keskittyä niihin...)

Mikä sai sinut aloittaman blogin kirjoittamisen?
Se on ollut harkinnassa jo pitkään. Vaikka itse luennon aikana en tätä ajatellutkaan, niin saattaa olla, että jonkinlainen lopullinen päätös syntyi Uskalla Innostua -luennon aikaansaamana.
Nyt jälkikäteen olen huomannut, että olisi jo aiemmin pitänyt tajuta, että tarvitsen tällaista että kirjoitan asioita ylös jonnekin. Ei ole ollenkaan sama asia mietiskellä oman päänsä sisällä juttuja tai keskustella niistä jonkin kanssa. Mukavan erilaista pitkästä aikaa kirjottaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Saada sille lisää lukijoita. Sellaisia, jotka aktiivisesti kommentoisivat,
Vaikkakin alussa taisin sanoa, että teen tätä blogia pääasiassa itseäni varten, enkä kirjoittaessani tahdo miettiä, että mikä miellyttäisi mahdollista lukijakuntaa.


Saa vielä esittää niitä lisäkysymyksiä!
Aion tehdä joku päivä itsestäni kuitenkin sen esittelyn.

3 kommenttia:

 1. Aktiiviset kommentoijat ovat kyllä sellainen "koukku" ja "palkinto", että vaikka kirjoittaakin pääasiassa itselleen, niin ei tunne tekevänsä turhaa työtä kun saa kommenttejakin. Into lopahtaa bloggaamiseen aika helposti, jos tulee sellainen olo, että kukaan ei edes lue niitä sydänverellä raapustettuja kertomuksia ja tuntikausia hiottuja vertauskuvia. :D

  Keep up the good work.

  VastaaPoista
 2. Niinpä.
  Aiemmin sitä ei niin hyvin tajunnut kuin nyt.
  Välillä kun katsoo vielä, että kävijöitä on kyllä ollut paljon, mutta kommentteja ei, niin tulee sellainen olo, että oli sitten varmaan kaikkien mielestä ihan tylsää ja huonoa tekstiä, kun eivät mitään sanoneet.

  Tämä alkuviikko on kyllä yllättänyt kommenttimäärillään. Jo kolmelta eri ihmiseltä mukavia kommentteja! :) Hiljaa hyvää tulee.

  Eikä kommenttien tarvitsisi aina olla edes kummoisia. Ihan vain joku pieni merkki siitä, että kyllä joku välillä oikeasti lukeekin näitä! :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi statistiikoistakin näkee kurkata, että onko sivulla ollut liikennettä.

  VastaaPoista