Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tulevaisuuden suunnitelmat

Jo ajat sitten sain toteutettua kaikki ylöskirjoittamani haaveet, vaikken niitä sillä hetkellä tosissani uskonut koskaan saavuttavani. Niinpä on vihdoinkin aika tehdä uusia suunnitelmia loppuelämää varten. Tässä lista näistä, joita ihan ensimmäisenä tuli mieleen:
 1. Parantaa venyvyyttä.
 2. Saada lihakset.
 3. Päästä uudelleen käymään Emmerdalessa.
 4. Hankkia ihan oikea ammatti.
 5. Pelastaa maailma.
 6. Lukea paljon lisää hyviä kirjoja.
 7. Palata joku päivä tietokonepelien maailmaan.
 8. Muuttaa kaikki lankavarastot valmiiksi käsitöiksi.
 9. Parantaa Pommin kuntoa.
 10. Yhdistää kaikki ylläolevat niin, että kaikelle on aikaa, eikä yksi asia vie liikaa aikaa toiselta.
 11. Oppia lopultakin täysin siihen, että en lannistu heti toisten ihmisten negatiivisista kommenteista.
 12. Nähdä Take That livenä.
 13. Käyttää miehekettä ulkomailla.
 14. Käydä avaruudessa.
 15. Nähdä 2100-luku.
 16. Olla edes osittain mukana jonkun kirjan kirjoittamisessa tai vähintään alkukiitoksissa.
 17. Olla paikan päällä katsomassa Oscar-gaalaa.
Mitä sinä haluaisit tehdä tai saavuttaa? Vai oletko jo saavuttanut kaiken haluamasi? Oletko kirjoittanut niitä koskaan ylös?

5 kommenttia:

 1. -Tulla rock-tähdeksi. Tuo haave ollut jo joskus yläasteelta asti, jospa joskus toteutuu vielä :)

  - Tehdä vaimoke onnelliseksi
  On niitä muitakin, mutta nuo nyt tuli mieleen
  t. guess who...

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi toisen blogin kautta kun oli juttua tulevaisuuden suunnitelmista.

  Mukavia tavoitteita olet kirjaillut! Itsekkin voisin ottaa noista listalleni 1,2,4,5,6 kohdat. Taitaisin ehkä yrittää muokata osasta vielä konkreettisempia...
  Tosin millä tavoin sitä oikeasti haluan ja olisi mahdollista pelastaa maailma? Kuukausilahjoittajana toimiminen kun tuntuu kuitenkin aika heppoiselta ja etäältä. Onhan se lähimmäisistä huolenpitokin mieletäni maailman pelastamista tai jonkinlaista yritystä parantaa sitä. Mitä itse mietit kun tuon tavoitteen kirjasit?

  Kohta 15. Mulle riittäisi jo ihan tuo 2050, huomattavasti realistisempi (80-luvulla syntynyt)! :D Mutta täytyyhän tuollaisen listan ollakin vähän haastava! ;) Jos saa kysyä niin mitä tavoitteita siinä vanhassa listassasi muuten oli? Kiinnostaisi vaan kun tässä heräsi kiinnostus tehdä itsellekin oikeasti konkreettinen tavoite lista! :)

  -EndorphinAddict

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee jossain vaiheessa näitä vielä tarkentaa. Osittain tahallaankin jätin joitain näin ympäripyöreiksi ja haasteellisiksi. Viimeksi kun tein listaa, niin suurin osa haaveista tuntui sellaisilta, etteivät ne varmasti ikinä toteudu, mutta niin ne vaan jotenkin tapahtuivat.
   Mukana oli mm. nämä:
   -käydä Emmerdalessa
   -tavata Heikki Kinnunen
   -saada nimensä jonkun elokuvan lopputeksteihin
   -katsella Euroviisuja paikan päältä

   En esim. olisi ikinä uskonut, että Euroviisut joskus järjestettäisiin Suomessa ja olin varautunut siihen, että jos joskus tahtoo lähteä niitä katsomaan, niin pitää lähteä jonnekin ulkomaille ja siihen tuskin saan seuraa, eikä yksin tule lähdettyä.
   Mitään noista toteutuneista en edes aktiivisesti yrittänyt toteuttaa. Ne tapahtuivat vain jotenkin lähes itsestään ja sattumalta.

   Vähän korkealentoisesti lähdin tätä uutta listaa tekemään. En esimerkiksi sulje tuosta 2100-luvun näkemisestä pois aikamatkailua tai syväjäädytyksestä heräämistä.. ;)

   Maailman pelastamista en tarkemmin miettinyt. Samaan aikaan mielessä ehkä oli kaikki mahdollinen supersankariudesta parempaan ihmisyyteen ja ekologisesti ja eettisesti elämisestä.

   Suosittelen tuon konkreettisen listan tekemistä! Ja sitä, että sinne laittaa erilaisia juttuja ja vaikeampia ja helpompia.

   Poista
  2. Heh, miracles happen ja Suomi voitti! ;D Ja mistä sitä tietää vaikka tuo syväjäähdytys ehdittäisiin keksiäkin vielä meidän aikana! :)

   Mutta, juu kyllä listassa haastetta pitää olla! Ja tavoitteita vähän laidasta laitaan. Ehkä sille listalle pitäis laittaa joku deadline, jonka jälkeen listaa päivittää. Perinteisen SMART-goals ajattelun mukaan...

   Kiitos ajatuksista ja lisä motivoinnista! Kyllä mä tuon listan ihan varmasti tässä nyt kasaan kokoon! :P

   -EndorphinAddict

   Poista
  3. Pakko varmaan jo tänä vuonna tätä päivittääkin, kun:
   a) unohdin tästä monia juttuja, jotka olivat jo olleet mielessä
   b) osa näistä ehtiikin jo toteutua kohta
   c) osaa asioista teen jatkuvast ja ne vaatisivat selkeämmän tavoitteen. (Esim. kyllähän tässä koko ajan parannan venyvyyttä ja kasvatan lihasta. Missä se stoppi sitten tulee, että olisin "valmis"?)

   Olisin kiinnostunut myös muiden listoista. Eli jos ei ole omaa blogia ja tahtoo julkaista listojaan, niin ihan vapaasti saa tänne kommenttiketjuun jokainen käydä laittamassa omia listojaan! :)

   Poista