Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

lauantai 29. syyskuuta 2012

Mehustelua

Hiljaista on ollut pitkään sekä kiireiden, että reissaamisen takia. Kävin viikko sitten viikonloppuna vähän rauhoittumassa ja elämässä oravanpyörän ulkopuolella äeteen luona. Viikonloppu sisälsi lähinnä lepäämistä, kissojen rapsuttelua, puolukoiden keräämistä, puolukoiden siivoamista ja mehujen tekoa. Puolukkametsästä selvittiin hengissä, vaikka yksi laukaus siellä kuulikin. Onneksi ei osunut. Ilmeisesti emme muistuta riistaa. Karhukaan ei meitä onneksi syönyt.
Ylläolevat ainesoat kasasimme yhteisiin bileisiin tanssimaan tällaiseen:
 

Emme laittaneet sekaan yhtään sokeria ja siltikin saimme aikaan todella MAUkasta mehua, nam nam!


Kotiuduttuani hemmottelin itseäni laajentamalla teekokoelmaani tällä ihanuudella. Myönnetään, paketin ulkoasu oli se, joka sai minut ostamaan tämän. Aiemminkin olin katsellut sitä ja nyt en voinut enää vastustaa. Ihania norsuja lämpimissä väreissä. Itse asiassa aika samanlainen kuin minun kolmiosainen palapelini, jota en ole vieläkään saanut seinälle ja josta keskimmäinen tuhannen osan palapeli on vielä kasaamatta. Reunoille tulevat 500 palan palapelit on jo koottu. Vinkkejä otetaan vastaan. Mikä on paras keino kiinnittää painavia palapelejä seinään kiinni, niin että ne pysyvät siellä seinässä kiinni, niin että kuitenkin irtoavatkin sieltä seinästä joskus, jos tahtoo ottaa ne pois?
3 kommenttia:

 1. Täytyy vissiin yrittää ensviikolla tehä jotain hienoa ja kirjoittaa se heti tuoreeltaan. Ei mitään asioita vaan jaksa enää tarkkaan muistella tai muutenkaan ajatella, jos ne on jo vanhoja juttuja.
  Liikunnan suhteen on ainakin tulossa kevyempi viikko ja muutenkin suurin osa kuntoiluun liittyvistä asioista siirtyy erääseen toiseen paikkaan.
  No, viikon päästä sunnuntaina on järjestämäni cooperin juoksu. Siitä varmaan on ainakin raportoitava.

  VastaaPoista
 2. Oi puolukoita! Oon aina ennen aatellu niiden olevan ihan hirveen kirpeitä mutta miun makuaisti on muuttunu kovasti viime aikoina :D Sain nimittäin äidiltäni useemman rasian niitä pakkaseen ja nyt vedän niitä ihan sellaisenaan :D Ja omenat on täällä kans taas käytössä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin hassusti muuttunut makuaisti. Ihan pienenä tykkäsin puolukoista, sitten moneen vuoteen en. Nyt pari vuotta ne on taas maistunut. Ei kyllä vieläkään ihan pelkiltään, mutta esim. mehussa, rahkan seassa jne.
   Ehkäpä joskus parin vuoden päästä jo pelkiltäänkin. :)
   (Itse asiassa en ole uskaltanut edes kokeilla pelkiltään. Ehkä ne meniskin, jos vaan rohkaistuisi ja kokeilisi.)

   Poista