Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 6. syyskuuta 2012

Mitä haluaisit tietää minusta?

Tai ennemminkin mitä kaikkea bloginkirjoittajat yleensä paljastavat itsestään tai mitä heistä haluttaisiin tietää?
Mietin nimittäin sitä, että jos ja kun tätä blogia eksyvät lukemaan sellaisetkin, jotka eivät tunne minua lainkaan, niin kuinka outoa on ruveta lukemaan tekstejä, jos ei tiedä itse kirjoittajasta yhtikäs mitään. Eli jonkinlainen pieni esittely olisi varmaan paikallaan.

En kuitenkaan tiedä mitä kaikkea siihen laittaisi, joten nyt annan kaikille uteliaille mahdollisuuden. Voitte kysyä minulta ihan mitä vain tämän kirjoituksen alla. Katsotaan sitten, että vastaanko vai en. ;)

Tutummat ihmiset voivat osallistua sitenkin, että vaikka tietäisivät asiota minusta, niin kysymysmuodossa kertoisivat, että mitä kaikkea voisi olla järkevää/mielenkiintoista/hyödyllistä/hauskaa kertoa.

Heitän nyt pallon teille ja annan mahdollisuuden vaikuttaa! :)


6 kommenttia:

 1. Pikkusiskolla on Formspringin kysymyslaatikko omassa blogissa, tsekkaas se =) http://bloomful.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hahaa... saanko taas heittää sulle haasteen? Tässä on nimittäin bloggaamiseen liittyviä kysymyksiä :D

  http://kirjaurakka.blogspot.fi/2011/02/helmikuun-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihan jännä tuo Formspringin hommakin, mutta tähän tarkoitukseen riittänee ehkä, jos ihan tänne joku lätkisi jotain kysymyksiä.
  Harmillista, ettei vain ole tullut tänne oikein mitään...

  Tuohon Raisan haasteeseen taidan vastata ihan omassa postauksessa. :)

  VastaaPoista
 4. Saa tänne vieläkin heitellä kysymyksiä. En nimittäin oo vielä tehny sitä esittelypostausta. Kenties noin viikon päästä sen teen.. ehkä.

  VastaaPoista
 5. Tee se joku semmoinen juttu missä tulee niitä kaikkia star wars -nimiä ja muita hassuja XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Vois heittää jotain sellaisia ja sitten omakeksimiä kysymyksiä plus lukijoiden kysymyksiä ja vastailla niihin.
   Kun vaan saisi niitä lukijoiden kysymyksiä...

   Poista