Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hyvää Aleksis Kiven päivää!

Mitään elämää suurempaa kerrottavaa minulla ei tällä kertaa ole, mutta on tällä viikolla ehtinyt tapahtua jo paljon mukavia asioita, vaikka yli puolet viikosta on vielä jäljellä. Eilen nautiskelin Kuntoportilla kolmesta puolen tunnin mittaisesta tunnista. Ensin oli sykkeitä nostava Energy-tunti. Sitten hellin selkääni Vahva Selkä -tunnilla ja lopuksi vielä ne puolen tunnin venyttelyt. Kruunasin kokonaisuuden vielä saunomisella. Tuli samalla testattua ensimmäistä kertaa se uusi kiuas. Hyvin lämmitti. Kahdelle ensimmäiselle tunnille sain houkuteltua mukaan Katan ja jo siitä sain itselleni hyvän mielen. Mukavaa treenata yhdessä kaverin kanssa ja päivän hyvä työ tehty, kun saa toisen ihmisen suostuteltua mukaan liikunnan pariin. (Houkutteluhistoriassani taitaa olla huomattavasti enemmän kertoja, kun olen onnistunut houkuttelemaan muita ihmisiä baariin. Saisipa vielä joskus käännettyä tilastot toisisinpäin.) Tapani mukaan nautin taas Vahva Selkä -tunnista, mutta se tuntui tällä kertaa yllättävän raskaalta. En ollut edes tajunnut, että selkäni on niin jumissa ja kipeänä ennen kuin aloitin tuon tunnin. En osaa edes tarkkaan sanoa mistä tuo kipu olisi tullut. Cooperistako? Tankotanssista? Istuskelusta?

Tätä aamua ja päivää on eniten piristänyt se, kun pitkästä aikaa sain taas yhteishuoltajuudella olevan koiramme luokseni. Onneksi pääsin tänään koulusta aikaisin, niin heti kotiin saavuttuani lähdimme pienelle lenkille ihanassa syyssateessa. Pitääkin tässä noin viikon sisällä yrittää taas kohentaa koira-paran kuntoa.

Illalla olisi vielä tankotanssiin meno. Jälleen ohjaaja, joka on minulle uusi. Positiivisella jännityksellä odotan minkälainen tunti tällä kertaa on ja miten liikkeet ja pidet sujuvat.

Viikon ravitsemusosuus:
Ette voi uskoa miten hyvältä kahvi maistuu, kun sitä juo vain kerran viikossa. Ah, taivaallista.

Viikon kysymys:
Onko tylsää, jos kirjoituksessa ei ole yhtään kuvia mukana? En ole halunnut näihin kaikkiin laittaa, mutta jos kansa niitä vaatii, niin kyllähän niitä voi yrittää aina keksiä. Esim. tähänkin olisi voinut laittaa jonkun ihanan kuvan tuosta ihanasta koirasta.

4 kommenttia:

 1. Kuvissa on se hyvä puoli, että ne näkyy tekstin mukana blogilistassa. Mutta aiheeseen kuulumaton kuva taas tuntuisi ihmeelliseltä ymppäykseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä, jos liitän jokaiseen muuten kuvattomaan blogitekstiin kuvan itsestäni kirjoittamassa sitä kyseistä blogitekstiä? :D

   Poista
  2. Nerokasta. Oisit kyllä voinut 10.10. kunniaksi mainita tässä myös meidän reissublogin. Vai eikö se muka oo ollut sun elämää järisyttävä kokemus, kun me reissattiin? :D

   Poista
  3. Ai niin tokkiisa. Sehän se vasta olikin merkittävää. Vihdoinkin sai teihin kunnolla etäisyyttä... ;)

   Uteliaimmat voivat nyt ainakin klikata Raisan nimestä ja käydä sitä kautta lukemassa reissublogia ja muitakin blogeja.

   Poista