Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

lauantai 6. lokakuuta 2012

Tankoilua

Huomenta! Onkohan minulla jotenkin omituinen unirytmi? Iltaisin ennen nukkumaanmenoa harmittelen kun kukaan ei ole kirjoittanut uusia blogipäivityksiä. Sitten tulen aamulla katsomaan ja yön aikana niitä onkin tullut yleensä lähemmäs kaksikymmentä. Sitten en jaksa kerralla lukea kaikkia niin ajatuksen kanssa.

Mielellään kuitenkin pidän koko ajan samaa unirytmiä. Jos viikollakin pitää herätä kuuden ja kahdeksan välillä, niin miksi ihmeessä haluaisin viikonloppuna väkisin valvoa ja nukkua kahteentoista ja sotkea unirytmini. Sitten se vasta vaikeaa olisikin maanantaiaamuisin herätä. Viimeyönä heräsin jo 03.53 ja kun en puolen tunnin kuluttua ollut vieläkään saanut unta, niin meinasin nousta kokonaan ylös. Onneksi kuitenkin lopultakin sain vielä unen päästä uudelleen kiinni ja sainkin nukuttua jopa kahdeksaan asti.

Eilen kävin taas tankotanssitunnilla. Mikähän kaikki vaikuttaa siihen miten hyvin tunnit sujuvat? Aluksi nimittäin tuntui siltä, että teimme vähän liiankin helppoja juttuja. Lopputunnista taas tuntui ettei oikein mikään sujunut. Mikä oli siitä hassua, että teimme samoja juttuja, jotka minulla olivat aiemmilla tunneilla sujuneet ihan hyvin. Nyt en millään löytänyt oikeita asentoja ja kipukin tuntui pahemmalta kuin viimeksi. Valitettavasti emme tällä kertaa tehneet lainkaan sitä pitoa, josta koin alkuviikosta ahaa-elämyksen. Toivottavasti ensikerralla pääsen taas harjoittelemaan sitä.

Mahtaako olla sattumaa vai ohjaajastakin riippuvaa, mutta aina kun minulla on mennyt mielestäni hyvin ja olen lähtenyt tunneilta erikoisen hyvällä mielellä, niin ohjaajana on ollut se tietty sama henkilö. Iloisin mielin muidenkin tunneilta olen lähtenyt, mutten aivan yhtä iloisin kuin tämän yhden. Nyt tekisi mieli mennä vain hänen tunneilleen, vaikken ole edes testannut vielä paikan kaikkia eri ohjaajia. Sieltähän voi löytyä vielä vaikka kuinka hyviä. Oikeastihan en voi hirveästi siihen vaikuttaa kenen tunneille menisin. Oikeastaan vain pakko mennä niille tunneille, jotka sopivat aikatauluuni.

Voisipa saada säännöllisesti jotain yksityisopetusta ja sitten vielä kotiinsa oman tangon.


2 kommenttia:

 1. Kyllähän se kroppa saattaa väsyä jo tankotanssitunnin aikana, joten sitten lopputunnista tehdyt helpotkin jutut tuntuvat vaikeammilta. En tiedä, tämä on vain yksi teoria. Joskus taas käy niin, että harjoiteltu juttu unohtuu eikä pariin kertaan onnistu ollenkaan, kunnes taas sujuu leikiten. Tiedä häntä, mystisiä juttuja.

  Olis kyllä ihana kokeilla tankotanssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä, että jos on jotain samoja juttuja joskus tehty, niin ne on yleensä tehty aika samassa vaiheessa tuntia. Niissäkin siis tietyt järjestykset. Vaan mistä näistä tietää. Varmaan sekin vaikuttaa onko täysikuu ja missä asennossa tähdet ovat. Unohtamatta sitä millä jalalla on noussut aamulla ylös jne.

   Kannattaa tarkkailla, jos grouponilta tulee taas niitä alennuksia noihin tankotanssijuttuihin. Harmi, ettei sama henkilö saa käyttää niitä uudestaan. Eli näiden kokeilujen jälkeen pääsenköhän enää koskaan uudestaan? :(
   Jotain alotuskurssejakin niillä taisi olla. Jotain sellastakin vois ehkä joskus kokeilla. Ja tolppakurssia!

   Jos joskus kokeilet, niin suosittelen, että pari kuukautta ennen kokeilua treenaat kunnolla käsivoimaa itsellesi. Meikäläisen salitreenit keskittyny käsiin jo yli vuoden ja silti ei tunnu voimat riittävän. Sillä ei tietenkään mitään tekemistä oo sen asian kanssa, että jossain vaiheessa en varmaan puoleen vuoteen käynyt tekemässä kertaakaan sitä salitreeniä... o:)

   Poista