Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 16. lokakuuta 2012

Vajaita kirjoituksia.

Jostain syystä meikäläisellä jää nykyään aina kesken nämä kirjoitukset. Julkaistaanpa siis nyt tämä maanantain keskeneräinen. Ehkä pitää ruveta vähän harvemmin julkaisemaan näitä kirjoituksia, niin ehtii sitten ehkä paremmin. En nyt jaksa lisätä tekstiin enää mitään viisaampaa, mutten viitsi sitä roskikseenkaan heittää.

Kuka on ottanut vahingossa lämmityksen päältä tuolla ulkona? Aamulenkille lähtiessä jouduin jo testaamaan uusinta vaatehankintaani eli välihousuja ja paitaa. Olisi minulle ihan minkälaiset tahansa kelvanneet, mutta tässä alennuksessa olevassa välikerroksessa on plussana sekin, että päällä mainittiin tämän olevan jonkinlainen sport-kerrasto. Onko sitten todellisuudessa mitään eroa tavallisiin, ken tietää. Ainakin tänään on toiminut aivan hyvin ja pitänyt lämpimänä. Valitettavasti se ei lämmittänyt kuitenkaan sormia ja lähdin vahingossa liikkeelle liian vähillä hanskoilla. Niinpä aiottu pitempi lenkki jäikin vain 1,2 km:n lenkiksi. Melko hyvin aamulenkiksi joka tapauksessa. Aiemmin kun yleensä aamulenkit olivat oikeasti vain sitä, että käytti koiran jossain pihalla ihan vain sen verran, että pääsi aamupissan tekemään. Tuollaisella matkalla ehti jo pistää koiran ottamaan muutaman juoksuaskeleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti