Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

perjantai 12. lokakuuta 2012

Minun päiväni

En ole ihan varma onko tuo kettuilua vai ihmisten vilpitön mielipide, mutta tällä hetkellä kyselyssä johtaa kohta, että haluaisitte kuulla kirjoituksia tavallisesta "tylsästä" elämästä. Saattaavathan nuo tulokset olla noin 60 päivän kuluttua jotain ihan muuta, mutta tuon johtoaseman kunniaksi täältä pesee. Kerronpa siis miten tylsää ja tavallista elämäni on tänään ollut.

Heräsin aamulla aikaisin noin 06.30 tähän kauniiseen ja ihanaan aamuun. Koiraa en ehtinyt kovin pitkällä lenkillä silti käyttää. Sen verran, että kunhan sai tarpeensa tehtyä. Sitten aamupalan ja koneella istuskelun jälkeen polkaisinkin kohti koulua, missä opiskelin ahkeraan noin puolille päivin saakka.

Kotiin saavuttuani käytin koiraa vähän pitemmällä lenkillä ja samalla kun neuloin sukkaa katsoin netistä luennon Ravitsemuksen perusteet. Itse asiassa se jäi vielä vähän kesken, mutta ehkä siellä lopun kysymysosuudessa ei ole enää mitään kovin tärkeää ja voin jättääkin sen lopun katsomatta. Luento ei ehkä täysin täyttänyt toiveitani, enkä sieltä kovin paljoa mitään mielenkiintoista saanut poimittua mieleeni, mutta innokkaana silti odotan tulevia luentoja, joiden aiheina ja luennoitsijoina ovat:

18.10. Syömisen evoluutio
Professori Ilkka Hanski: Mitä eläimet syövät?
Professori Mikael Fogelholm: Pitäisikö meidän syödä kuin kivikaudella?
25.10. Keinotekoista vai luonnonmukaista?
Professori Teemu Teeri: Geenimuunneltu ruoka
Professori Juha Helenius: Luomussako Suomen tulevaisuus?

1.11. Riittääkö ruoka, riittääkö vesi?
Professori Jari Valkonen: Riittääkö ruoka vielä vuonna 2025?
Professori Markku Löytönen: Vettä on vähän.
8.11. Makuja ja arvoja
Professori Hely Tuorila: Miksi, miltä ja kenelle ruoka maistuu?
Dosentti Maiju Lehmijoki-Gardner: Pyhä ruoka
15.11. Ruoan monet merkitykset
Aiheesta keskustelevat professori, sisätautiopin erikoislääkäri Aila Rissanen, ravitsemusfysiologian professori Riitta Korpela, kotitalouspedagogiikan professori Päivi Palojoki ja sosiaalipsykologian professori Anna-Maija Pirttilä-Backman.


Luennot ovat siis ilmaisia ja ne voi katsoa netistä suorana lähetyksenä tai sitten videotallenteena myöhemmin. Sivuille pääset kun klikkaat tuosta tämän viikon luennon otsikosta.

Luennon jälkeen pitikin jo hypätä pyörän selkään ja lähteä kohti tankotanssituntia. Olisin tahtonut jos siirtyä alkeet 1 -tunnilta alkeet 2 -tunnille, mutta lukujärjestyksessä ei ollut minulle sopivaan aikaan tuntia ja olin niin malttamaton, että pakko oli päästä taas tankoilemaan. Tunti oli jälleen mukava, mutta tuntui että meni ohi nopeammin kuin koskaan aiemmin. Jotkut tutut pidot eivät taaskaan meinanneet ihan onnistua. Parista uudesta pyörähdyksestä, sitä toista en tajunnut lainkaan, vaikka sen nimenomaan piti olla joku helppo peruspyörähdys. Toisen pyörähdyksen taas piti olla vaikeampi, mutta osasin sen heti ensimmäisellä kerralla paljon paremmin kuin mitä olin osannut sitä muka helpompaa pyörähdystä.
Niille, jotka eivät usko, että tankotanssi
SATTUU!!!!!!!

En tiedä miten paljon kaikkeen vaikutti se, että aina aiemmin olen tehnyt vihreällä tangolla ja nyt tein ensimmäistä kertaa oranssilla. Vaikuttiko ollenkaan ja jos vaikutti niin helpottiko vai vaikeuttiko? Oranssit ovat siis paksumpia ja muistelen, että aiemmin joku olisi maininnut, että paksummalla on vaikeampaa. Luulisi kuitenkin, että pidoissa olisi helpompi pysyä isommalla tangolla. Jos joku tietää enemmän näistä tankoasioista, niin olisi mukava kuulla.

Alan muuten olla joka paikasta ihan mustelmilla, kiitos tuon tankotanssin. Oudoin on ehkä tuo jalkaterän päällä oleva mustelma. En ole sitä edes lyönyt mihinkään, vaan se tuli keskiviikkona pitoharjoittelujen jälkeen. Taidan syyttää eniten sitä tangolla seisomista.

Nyt tässä iltasella olen ottanut vähän välipalaa, käytin koiran taas pihalla ja ajoin miehekkeen kaupungille rilluttelemaan, että saan olla ihan rauhassa ja nauttia yksinolosta ja kerrankin levätä oikein kunnolla. Eli varmaan menen kohta nukkumaan tai sitten katson monta jaksoa Emmerdalea ja venyttelen ja teen käsitöitä tai ehkä luen jotain kirjaa. Nyt kuitenkin vähän blogien lueskelua ja teetä samalla kun mussutan yhden kookospullan. (Tiedän, juuri kerroin siitä etten pidä pullasta. Vaan enpä vielä silloin ollut maistanut KOOKOSpullaa. Tämä ei jää kuitenkaan tavaksi. Kenties tämä on elämäni viimeinen tai toiseksiviimeinen kookospulla. Ellen sitten innostu ja ala leipomaan näitä joka päivä.)

Tuossa kuvassa näkyy lempparimukini. Ihana Nalle Puh. Entisen anoppikokelaan luona aikoinani olin aina katsellut näitä mukeja kateellisena. Sitten joskus myöhemmin olin onnekas ja onnistuin dyykkaamaan itselleni tästä sarjasta kolme mukia. Nalle Puhin, Ihaan ja Nasun. Sitten tapahtui jotain kaameaa ja Nalle Puh meni rikki. Onneksi kuitenkin eräs ihana ihminen antoi minulle omat vanhat mukinsa, koska ei enää niitä käyttänyt. Nyt minulla on siis kokoelmissa kaksi Nasua, kaksi Ihaata, Tiikeri ja Nalle puh. Nasu on kyllä näistä se kaikkein tylsin ja turhin hahmo ja muki. Ihaa ja Tiikeri yhtä hyviä ja Nalle Puh paras.

Maistuisi pulla varmaan Pommillekin.
P.s. Ette muuten usko miten säikähin puolikuoliaaksi kun painoin kai jotain väärää nappia ja koko teksti katosi ja tähän tuli vain tyhjää. Onneksi tämä teksti kuitenkin löytyi luonnoksista.

LISÄYS:
Unohdin kertoa siitä, että tehtiin tankotanssitunnin päätteeksi myös siltaa. Tai siis osa teki siltaa, osa jotain muuta. Eipä tuota olekaan tullut viimeksi tehtyä kuin varmaan joskus peruskouluaikoina, mutta siltikin oli osittainen järkytys se, että en vaan saanut päätäni irti siitä maasta. Eli todellakin pitäisi saada käsiin sitä lisävoimaa. Vai olisiko myös jumitustilat ja tunnin tankotreeni vaikuttanut myös? Pitää testailla tätä joskus vaikka kotonakin. Osittain kyllä myös yllätyin, että niinkin hyvin onnistui se silta. Joten kutenhan se kuitenkin meni.

2 kommenttia:

 1. Siksiköhän strippiluolissa on aina niin pimeää, että yleisö ei huomaisi horatsujen mustelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Todennäköisesti.
   Siksi ne myös heittää kaikki vaatteet pois, että saisivat paremmin pitoa.

   Poista