Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

tiistai 30. lokakuuta 2012

Halloween-lepoa

Välillä sitä on huolissaan ja miettii, että liikkuukohan sitä liikaakin. Niin valtavasti sitä liikuntaa taas on viikoissa ollut, jos verrataan vaikkapa siihen miten laiskasti melkein koko kesä meni. Sen lisäksi muu elämä meinaa kärsiä paljosta liikunnasta. (Tai oikeasti se on kyllä se koulu, joka vie aikaa kaikelta tärkeältä, mutta sitä on vielä vaikeampi vähentää kuin tätä liikuntaa. Itse asiassa koulu vie ihan liikaa aikaa hyviltä liikuntamahdollisuuksilta.)

No, jos onkin ollut niin, etten ole ehtinyt levätä kunnolla, niin nyt on ainakin tulossa useamman päivän lepoa. Ehkä vähän liikaakin. Jo hyvissä ajoin olen merkinnyt kalenteriin, että tällä viikolla pitäisi olla kevyempi viikko. Ensin ajattelin vain vähän keventää salitreenejä, enkä niinkään muuta liikuntaa. Nyt on kuitenkin tulossa niin paljon kaikenlaista mm. Halloween-bileitä, niiden suunnittelua ja bileiden jälkeistä pakollista lepopäivää ja muuta sellaista sosialisointia, että väkisinkinhän tässä tulee rauhallinen viikko. Näiden lisäkis aloitin tämän viikon heti lusmuilen. Oikeasti eilisaamuna olisi pitänyt olla toinen näistä minun kevyistä salitreeneistä, mutta päätin jo edellisenä iltana, että mieluumin nukun univelat pois kun menen väsyneenä tiputtelemaan painoja päähäni ja kuljen loppuviikonkin zombie-horroksessa.

Alkavan kevyen viikon lisäksi viime viikkokin meni liikunnan osalta aika höpöksi. Perjantaina tuli sellainen olo, että luulin tulevani sairaaksi, enkä uskaltanut mennä salille. Onneksi en kuitenkaan lopulta tullut sairaaksi, mutta harmittaahan tuo treenikerran väliinjääminen. Salihommien sijaan kävin kuitenkin kotimatkalla ostamassa itselleni hiukan lisää treenivaatteita. Sairastamista peläten, en laittanut lauantaina kelloa soimaan lainkaan ja näin jäivät väliin myös sille päivälle aiotut salitreenit ja spinning. Siihen päälle vielä lauantain illanvietto kaupungilla vanhojen työkavereiden kera ja koko sunnuntain koomailua. Ensiviikolla on varmaankin aloitettava taas normaali liikunnallisempi ja raskaampi elämä.
Karmaisevaa Halloweenia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti