Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Paluu tankotanssin pariin

Tarkoituksella pitämäni pieni tauko tankotanssiin on nyt ohitse ja lahjakortin viimeiset käyntikerrat pitäisi nyt käyttää mahdollisimman nopeasti. Pääpaino tämänhetkisessä liikuntasuunnitelmassani onkin nimenomaan nuo tankotanssit. Muihin liikuntoihin menen sitten jos niihin on aikaa ja jos ne eivät satu päällekkäin tankotanssituntien kanssa. Tunteja kun ei järjestetä kovin usein. Ellen sitten menisi jollekin superedistyneiden tunneille seisoskelemaan sormi suussa.

Eilen kävin jo yhdellä tunnilla. Hauskaa oli. Vähän tuli tunnin jälkeen sellainen olo, että enemmänkin juttuja olisi saanut olla. Uskaltaisikohan jo sinne hiukan edistyneempien tunnille vai jatkaisiko vielä varovaisesti näissä ihan aloittelijoiden ryhmissä. Ainakin näitä ihan aloittelijoiden tunteja minulla on jo varattuna. Yksi niistä jo tälle viikolle. Enkä tiedä miten hyvin pitäisi osata nuo mitä nyt on harjoiteltu. Jokaisella kerralla on ollut vähän eri juttuja ja monet niistä ovat sujuneet nopeasti melko hyvin. Osa taas sitten ei. Esimerkiksi yhtä juttua en ollut aiemmin saanut lainkaan onnistumaan. Melkein samanlaisena se on jokaisella kolmella kerralla tehty. Kyseessä ei ole mikään monimutkainen liike vaan ihan vain pito. Ensimmäisellä kerralla tuskailin, että eihän sellaista voi tehdä kun se sattuu niin kovasti. (Kyllähän tuo polvitaive on nytkin kipeä.) Toinen kerta meni ahdistuneena katsellen, että miksi kaikki muut sen osaa, mutta minä en. (Toisella kerralla tuosta tehtiin kyllä joku hiukan eri versio, mutta periaatteessa melkein sama pito.)

Eilinen meni sitten ihmetellessä, kun jalkani ei vain noussut. Vaikka muuten olisin ollut jo melkein oikeassa asennossa, niin se toinen jalka ei vain suostu nousemaan ylös. Kummastellen katselin siinä, miten monet minua isommankin (,muttei välttämättä lihaksikkaamman) näköiset sen onnistuivat tekemään. Eli eihän tässä voi sitten mistään painoasiastakaan olla kyse. Pakko olla enemmän joku tekniikkajuttu, jota en vain tajua. Loppuvaiheessa sainkin sitten ohjaajalta opastusta ja kuulin, että jalka pitää heilauttaa ylös, eikä nostaa. Kuulostaa ehkä ihan mitättömältä pikkujutulta, mutta se tehosi. Koin ahaa-elämyksen ja sain vihdoin ja viimein jalkani irti maasta. Ihan sinne oikealle paikalleen en sitä saanut vielä, enkä ehtinyt siinä kuin pari kertaa testata, kun siirryimme jo seuraavaan juttuun, mutta ilahduin tuosta todella paljon ja olen oikein ylpeä itsestäni. Ehkä ensikerralla pääsen taas hiukan lähemmäksi sitä oikeaa asentoa.

Tämä on kyllä ollut mukava harrastus. Ellei sitten ole vielä ensihuumaa. Kysykää kuukauden päästä minulta uudestaan. Harmi vain että on niin kovin kallista. Nyt käyn tuolla tarjoushinnalla (60 euroa/10 käyntiä), mutta en tiedä viitsisinkö noinkaan paljoa maksaa säännöllisesti edes jos saisin ympäri vuoden noin "halvalla". Normaalisti taitaa sitten olla tuo tuplana vai mitenkähän se meni. Aika paljon enemmän kuitenkin. Eli jos joskus on vaikea keksiä minulle lahjaideoita, niin eikun vaan kolehtia keräämään ja lahjakortin ostoon! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti