Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

torstai 25. lokakuuta 2012

Pelejä ja panineja

Super Smash Bros. Brawl
Pari iltaa sitten pääsin vihdoinkin tutustumaan Jyväskyläläiseen uudehkoon pelibaariin Launchiin.

Omilla nettisivuillansa Launchista kerrotaan näin:
"Tervetuloa uudenlaiseen pelikahvilaan. Bar Launch on Jyväskylän ydinkeskustaan avattu pelibaari, jossa aika ei käy pitkäksi. Istu alas yksin tai kaverin kanssa,  ja nappaa käteen peliohjain. Tai istu ihan vaikka juomaan olut, ja katsomaan kuinka konsolikitarointi taittuu naapurin Jannelta.

Pelikonsolit eivät enää varsinaisesti käy lompakon päälle, mutta itse pelit kylläkin. Launchissa pystyt testaamaan uusimmat pelit nimellisellä muutaman euron tuntihinnalla, ja samalla nauttimaan hyvien ihmisten seurasta. 
Ideana onkin alusta asti ollut laittaa pystyyn Jyväskylän keskustaan kohtaamispaikka jossa pelaajat ja aiheesta kiinnostuneet voivat istua ihmettelemään uusinta lätkäpeliä tai viimeisintä liiketunnistin –hilavitkutinta. ...mutta eihän meillä pakko ole pelata. Alas voi istua ihan vaikka vain kahville."
Arvostan kaikkialla  persoonallisia
tapoja merkitä wc:t.Minun peli-iltani koostui siitä, että ensin neljästään pelasimme Super Smash Bros. Brawl -peliä Nintendo Wiillä. Ensimmäinen tunti hurahti yllättävän nopeasti, vaikka ihan vain kokeilimme tätä. Joskus voisi mennä pelaamaan vaikka koko illaksi. Peli koostuu melko nopeista tappeluista, joissa jokainen mätkii toisia mahdollisimman paljon yrittäen samalla pysyä itse hengissä. Peliä pelataan muista peleistä tutuilla hahmoilla (mm. Mario, Wario, Pikachu, Donkey Kong, Sonic, Link, Kirby ja monet muut). Kenellekään ei jäänyt paha mieli, koska jokainen saavutti jossain vaiheessa voiton. Itsekin onnistuin pääsemään kaikille mahdollisille sijoituksille aina ensimmäisestä viimeiseksi. Tappelunujakoinnin jälkeen pidin evästauon ja nautiskelin mozzarella-paninin. Sen jälkeen jaksoi taas jatkaa ja lähdinkin hurjalle ajelulle uudella Ferrarillani. Kyllä siinä vauhtia piisasikin, kun vain oppi ensin käyttämään kaasua, jarrua ja rattia oikein. Ajelun lopetin tyylikkäästi kääntämällä ajosuuntaani ja tekemällä nokkakolarin pelikaverini kanssa.

Kokonaiskuva ja fiilis paikasta on positiivinen. Mukavan kotoisan oloinen paikka, jossa on mukava pelailla tai ihan vain istuskellakin. Valaistuskin on tunnelmallisempi ja hämärämpi kuin mitä näistä salamalla otetuista kuvista luulisi. Onneksi paikan sisustukseen ja ilmapiiriinkin on kiinnitetty huomiota, eikä vain lätkäisty tyhjään valkoiseen huoneeseen erilaisia konsoleita ja laitteita. Jotkut nettikahvilat, joita joskus olen nähnyt ovat olleet yllättävän kolkkoja ja ankeita. Onneksi täällä ei ole lähdetty sille linjalle. Palvelukin oli oikein mukavaa ja ystävällistä ja peleihin sai ohjeistustakin, jos oli aivan outo ja uusi peli itselle. Näiden lisäksi monia varmasti rentouttaa jo pelkkä ajatuskin siitä, mitä alussakin mainittiin. Eli tuolta todellakin saa olutta! Eli seuraavan kerran kun lähdet "yksille", niin kenties suuntaatkin Launchiin ja huomaat, että olet intoutunut pelaamaan niin kovasti, että "yhdet" eivät vahingossa muuttuneet perskänneiksi.

Täällä täytyy käydä toistekin!

Esim. ne salaiset synttäripolttarinikemuni, joita jotkut toivottavasti joskus järjestävät voisivat sisältää mm. alkupäivästä tankotanssia ja sen jälkeen muutaman tunnin tai koko loppuillan täällä pelipaikassa.

Nyt muuten näyttää siltä, että kaikilla bloggerin käyttäjillä on sama outo ongelma. Käynnissä olevista äänestyksistä kaikki äänet ovat kadonneet!
Eli jos viitsitte, niin pistäkää uudestaan ääniä tulemaan, jos ne vaikka tällä kerralla pysyisivät tallessa.

2 kommenttia:

  1. Ei hitsi, vaikuttaapa mukavalta idealta! Kyllähän siinä tietysti euro poikineen kuluu, jos koko illaksi jää pelailemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksipä noita tarjouksia kannattaakin bongailla.. ;)

      Poista