Tunnisteet

elintarvikkeet (48) elämä (34) Emmerdale (7) Euroviisut (3) haaste (10) joulu (7) juoma (15) keho (30) kesä (1) kirjat (22) koira (14) kuntoilu (57) Kuntoportti (20) käsityöt ja askartelu (7) Leffat (7) lenkkeily (11) lista (19) Minä (16) musiikki (5) onnellisuus (11) paasto (9) pelit (7) pyöräily (7) reissaaminen (15) ruoka (41) spinning (9) syksy (7) talvi (5) tankotanssi (18) unet (1) vaatteet (13) venyttely (10) yoga ja pilates (6) zumba (5)

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Varokaa ovenkarmit, täältä tullaan!

Vihdoin ja viimein minäkin sain sen käsiini. Nimittäin kirjan Hanki lihasta, polta rasvaa (kirjoittanut Jan Sundell). Tästä ovat niin monet puhuneet, että päätin itsekin lukaista sen ja katsoa mitä kirja sisältää. Haluttu kirja ainakin on. En nimittäin ole koskaan ollut niin pitkällä varausjonolla kirjaston kirjaan, mitä nyt olin. Odotin, että pahimmassa tapauksessa, jos kaikki palauttavat kirjan myöhässä tai kadottavat sen tms, niin joutuisin odottamaan kirjaa lähes vuoden. Lopulta taisin odottaa kirjaa kuitenkin vain vähän päälle kaksi kuukautta. Jonkinlainen ennätys kai sekin silti.

Muutenkin kirja saapui juuri sopivaan väliin. Viimepäivinä kun olen miettinyt, että kun ei tuo paino taida oikeasti tästä alaspäin enää mennäkään, niin jospa sitten tyydyttäisiin tähän ja laihtumisen sijaan hankkisinkin superisot lihakset. Vuoden päästä tähän aikaan en sitten mahdu kulkemaan ovistakaan kuin sivuttain!

Lihaksikkuus ehkä sopisikin paremmin perimmäisiin tavoitteisiini. Siis oikeastihan kuntoilen vain sitä varten, että jos joskus tulee jonkinlainen zombien hyökkäys, niin voin pistää niitä turpiin mahdollisimman kovaa tai sitten juosta karkuun mahdollisimman lujaa. Tämän hetken liikuntatottumukseni taitavat kyllä enemmän valmistaa siihen, että voin hämmentää mahdollisia hyökkääjiä sheikkaamalla peppuani, kiivetä tankoa pitkin karkuun tai rentoutua niin, että vaikutan jo kuolleelta, eivätkä zombiet kiinnostu enää hyökkäämään kimppuuni. Toivottavasti mitään katastrofeja ei siis tapahdu ihan lähitulevaisuudessa.

Olisin vielä lisännyt tänne kuvan olemattomasta hauiksestani, mutta en kehtaa tässä ruveta edes selailemaan noita otoksiani, kun on takapiruja. Kenties kaivan nämä vanhat kuvat esille sitten vuoden päästä ja laitan siihen viereen sen hetken pullistelukuvia, joissa pussailen lihaksiani.

4 kommenttia:

 1. Hei EmAn,

  Hyvää juttua sulla :-) Mukavia lukuhetkiä kirjani parissa.

  T: Dr Body

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.
   Nyt kun vain saisi nopeasti edellisen kirjan alta pois, että pääsisi aloittamaan tätä. :)

   Poista
 2. Hahahaa! Repesin. Blogin paras teksti tähän mennessä. Keep up the good work!

  VastaaPoista